- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Looserke #2944 üzenetére
Panelban sajnos általában csak a fürdőszobában, a konyhában és esetleg az előszobákban van gyárilag földelt konnektor. Legkönnyebben úgy lehet eldönteni egy konnektorról, hogy földelt-e, hogy leszereled, és megnézed, hány kábel van bekötve hozzá (ha csak kettő, akkor nem földelt, ha három, akkor nyert ügyed van). Persze ha lehet, áramtalaníts mielőtt szerelsz, nem venném a lelkemre, ha megbaxna a kettőhúsz...
-
Egon
nagyúr
válasz
FunkyBoy #2920 üzenetére
A földhurok-problem alatt azt értem, hogy a klasszikus földhurok-gond jelentkezett nála (csíkok mászkáltak a képernyőn), csak mivel nem ért hozzá, azt hitte rossz a tuner (a helyzetet bonyolítja, hogy sajna nem földelt aljzatba van dugva a gépe, mivel a szobájában nincs egy darab földelt konnektor sem).
Egyelőre nem volt idő és lehetőség eljátszani a kártyával (ma sem, mert melózott, így csak otthagytam neki). -
Egon
nagyúr
válasz
FunkyBoy #2920 üzenetére
Hali!
Igen, ugyanaz a PCB és az ASSY verzió a cucc. Sajna nem tudtam kipróbálni, tényleg nem volt időm (tudod, amikor a gyerek - amíg fent van - folyamatosan a nyakamon lóg, nem könnyű gépet szerelni - egyszer megpróbáltam, de amikor bedobta a csavarhúzómat a nyitott gépházba, inkább nem kísérleteztem tovább; illetve kábeleket dugdosni). Ma meg már visszavittem öcsémnek (eddig is azért adta csak oda, mert gariztatás miatt nem volt gépe, de azóta szerzett egy kölcsön-vga-t).
Ettől függetlenül, mivel igencsak kacérkodom egy ilyen cucc vételével, nagy valószínűséggel ki lesz prószálva nálam is (egy kis kábeltv-szolgáltatónál vagyunk Bp-en, hirtelen meg nem mondom a pontos nevüket - mindenesetre nem UPC), ha mást nem, akkor úgy, hogy egyik kollégám már felajánlotta: vigyem el az övét kipróbálni (ő is nemrég vett egy ilyen cuccot, de csak a cégnél használja, rádiót hallgat vele). Mondjuk nem biztos, hogy ugyanaz a verzió, de amit majdan vélhetőleg én veszek, az valszeg olyan lesz mint a tiéd (vagy még annál is újabb verzió), mivel mostanában már nyilván csak ilyet árulnak (újonnan).
Mondjuk nem teljesen biztos, hogy ilyet veszek: olvastam egy külső, hardveres kódolásra képes, kb. 25K-s Leadtek tunerről, az jobban tetszik... -
Egon
nagyúr
válasz
FunkyBoy #2906 üzenetére
Öcsémnek ilyen kártyája van, nemrég vette, eddig még csak gyakorlatilag tesztjelleggel volt gépben. Nem panaszkodott, hogy ilyen gondja lenne, pedig ha jól rémlik UPC Direct-je van. Földhurok-problémája az volt, de más nem. Itt van nálam a kártya, de egyelőre lusta vagyok kipróbálni...
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- ZIDOO médialejátszók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest