- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
debgay
csendes tag
Szeretném megkérdezni, hogy a rádió adás (winfast FM) felvételhez kéri a program a ''Cannot open audio recording device'' hibaüzenettel nem akar felvételt játszanbi. Sajnos a winfast szoftverek igen érzékeny más kodek programokra, nekem pl. az ace megacodek pack 5.9 és 6.1 verzióját lefagyásokkal, valamint szabálytalan művelet kiírással honorálja. Ti mivel vesztek fel rádióadásokat, illetve a problémát hogy sikerült megoldani?
Köszi: debgay -
debgay
csendes tag
Sziasztok! Tényleg a hangkábelt hagytam le az alaplapról. Az automata csatornahangolás megfgelelő volt. A UPC (konverter) miatt a scart cdsatlakozót is használnom kell (HBO, HBO2), mert azt kódoolták, és csak konverteren keresztül nézhető. Valamelyik fórumotokba olvastam, hogy az Ulead Videostudi 7 SE-t használjátok rögzítésre. Az SVCD formátum tényleg nagyon megfelelő, csak iszonyú mérteben rögzít. Van valakinek tapasztalata, hogy egy kb. kétórás film mekkorára jön össze? Kb. egy-két perc majd 40-50 megára jön össze. A kép egyébként nagyon szép. Egyébként a hang rögzítésére nekem is ezt a hibaüzenetet írja ki, mint soménak. Tényleg somé, melyik Ace Megacodeket raktad fel, hogy nem ütközött? Az eraser részét is futtattad, ami leszed minden korábbi codeket? A Creative Recordert honnan szedted le? Kösz: debgay
-
debgay
csendes tag
Megvettem az expertet, de sajna nincs hang egyik csatornán saem. Már próbáűltam újratelepíteni. A hangkártyával lehet valami, de más lejátszókkal valamint a windows beépített hangjai is lejátszódnak. Csak a tv hangjai nem. Win20000 op. rendszerem van. MEgpróbálom még másik slot-ba áttenni, ha az sem megy, akkor winxp-t lökök fel. Ha van ötletetek segítsetek. Üdv: debgay
-
debgay
csendes tag
Sziasztok. Én is szeretnék a npokban egy expert kártyát venni. Kérdésem: az expert kártyának tehát teletext funkciója is van? Egty kb. egy órás anyagot felvéve mekkora méretre tömörít egy realtime tömöríténél (mekkora hely kell a vinyón)? A felvett tv anyag is sztereó? A WinFast TV2000 XP Expert és WinFast DV2000
között (az ára kiv.) mi a különbség? Köszi a válaszokat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest