- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Nyuf
senior tag
Nekem is feltünt amikor megvettem,föleg mivel 400as gépen akartam kiprobálni hétvégén mivel 2000es koleszban volt oda meg csak hétfön mentem
Na most 10 perc töltés után döntöttem ugy hogy nem szenvedek vele tovább.
Ugyhogy sztem igenis gépigényes bár nekem 2000es géppel nem volt olyan gondom mint neked azért annyira nem gépigényes,de sztem 1ghzes proci alatt nem nagyon ficánkol -
Nyuf
senior tag
Nekem tökéletesen müködik..
Hangprobléma legföbb forrása,hogy nincs rákötve a kártya a hangkártyára.
A jobb minöségü felvételnél nekem is volt gondom,hogy néhányszor megakadt kicsit,de azért ez simán elvieslehetö(1 óra alatt 5-6 akadás).Amugy sztem ez elég erösen gép és vinyofüggö mivel ott már 5-6 megát mozgat másodpercenként.Amugy meg nem ez a kari amivel te felveszel és kiirod cdre mivel egy analog vonalon érkezett tvadás képminösége bármilyen szuper tunerrel még a dvdripes avik minöségét sem fogja elérni.Én azért vettem,hogy tudjak tv-t nézni koleszban és erre is használom...Aki felvevésre vette annak sosem fogja azt nyujtani amit várt,föleg ha monitoron néziha meg tvn ami kicsit elmossa igy messzebbröl sokkal szebb a kép az meg minek vesz tvtunert
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Microsoft Outlook topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- YouTube
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest