- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
azreon
tag
Üdv
Ha jól tudom az általad emlitett SVCD, VCD, DVD mind szabványosak. Ha beraksz egy asztali lejátszóba egy ilyen lemezt az is lefogja tudni játszani. Ezeket, mint azt lentebb is irták, MPEG1 illetve MPEG2 eljárásokkal tömöritik. Szerintem emiatt nem lehet megváltoztatni a bitrátákat bennük. -
azreon
tag
Üdv mindenkinek!
Nekem is egy tv 2000 Xp Expert kártyám van. A következő vele a gondom: Szépen beállitja magának a csatornákat, hanggal meg mindennel, de az összesen a kép egy kicsit zizis. Ez mitől lehet? Ugyanez a kábel megy a tv-mbe, még nincsen ketté osztva, de ott tökéletes a kép. Okozhatja ezt driver probléma vagy ez inkább valamilyen másfajta gond?
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest