- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
Visszaböngésztem és nem találtam megoldást a problémámra, nameg senki se válaszolt anno, úgyhogy még1x felteszem
RTLklubbnál ha felveszek (más csatornán nem) pár percenként eltorzul a hang, majd olyan fél perc után visszaáll normálisra, ha átkapcsolok gyorsan egy másik csatornára és vissza akkor eltűnik... gyorsan csináltam egy felvételt, nézzétek meg plíz hátha találkozott már vki ilyennel Bővebben: link -
kbalage2
aktív tag
Nem rémlik hogy erről volt-e szó, nálam az Rtl Klub hangja felvétel közben olyan 5-10 percenként betorzul, mintha durva vocoder effekt lenne rajta. Ha átkapcsolok egy pillanatra vmi másik csatornára akkor megszűnik, de ez mégse a legcélravezetőbb megoldás
Van vkinek ötlete hogyan lehetne mexüntetni?
-
kbalage2
aktív tag
Van valami lehetőség a PVR csatornalistájának a lementésére vagy más úton-módon történő szerkesztésére? Nálam elég érdekes dolgokat produkál, egyszer végigkerestetem vele a csatornákat, talál kb 80at, ebből 20 ''üres''. Amikor ezeket elkezdem kitörölni ugye ''egyre feljebb csúszik'' a lista, viszont ha visszakapcsolok olyan csatornára ahol az előbb még volt vmi adó, van olyan hogy már nincs semmi. Nemtudom érthető-e ez így
Így most a kedvenc csatornás megoldást használom, de jó lenne a felesleget kitörölni.
-
kbalage2
aktív tag
Kicsit szórakoztam a dologgal, a végeredmény az lett hogy csak Win2000 alatt nem megy a hibernálós dolog, XP alatt simán működik. 10 perccel a megadott időpont előtt indítja a gépet, szóval tuti
Eddig ez volt a legnagyobb bánatom, hogy csak lelőni tudja a gépet elindítani nem.
Most már csak vmi jó felvételmódot kéne találni, a default hardveres mpeg2 nemrosz, csak ha utána próbálom divx/xvid aviba tömörgetni elég csúnya lesz a végeredmény... kipróbálom az mjpeget hátha -
kbalage2
aktív tag
Nekem PVR2000 van, az a bibi hogyha hibernálni akarom a gépet úgy, hogy fut a PVR progi (ami ugye kéne az időzített felvételhez), akkor nem engedi hibernálni. Ha kilövöm akkor elmegy szépen aludni, de érthető módon nem történik semmi. Vélemény? Jah nálam is szeret elmászni a hang ha telepítek vmit, ilyenkor frissítem a drivereket (ugyanazokra), restart és lőn hang
Aktív témák
Hirdetés
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest