- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Allien
veterán
Nálam akkor volt jó a hang 100%-san, ha ''Auxiliary''-ra raktam az ''audio control line'' és ''audio recording line''-t. Volt, hogy más beállításnál is volt hangom, de felvétel visszajátszásánál semmi.
Ez felettébb bosszantó volt! Ja, és amit írtak, a ''record volume''-t is jócskán fell kell húzni, nálam minimum 90%-n van.
-
Allien
veterán
Upsz, nekem ez nem tiszta. Igaz, most rögtön nem is tudok utánna nézni, de a következő a problémám ezzel. WinFast TV2000 XP Expert-m van, de még a régebbi dobozos. Ezek szerint, az még szoftveres tömöritésű?
Nem mintha baj lenne, annyira nem zavar, csak jó lenne tudni.
Legelőször egy másfél órás műsort sikerült nem tömöríteni, több mint 20 Giga lett!
-
Allien
veterán
Ezzel én is találkoztam, de rájöttem (nálam így sikerült csak) hogyan rakjam fel. Telepítés közben van 2 lehetősséged, vagy az ajánlott útra kattintasz, vagy Te mutatod meg, hogy hol keressen drivert. A másodiknál ugye a cd-re mutat az ember, és keresi a progi. De így nem települt fel rendessen! Csak az ajánlottal, pedig ugye akkor is a cd-n kurkászik.
Néha az is segít, ha másik pci slotba rakod át.
-
Allien
veterán
Akkor pár tapasztalat, amit nem írtak még le. Expert kártyám van, eddig két kábeltársaságnál próbáltam (egyik sem upc, ill. matáv kábeltv), hanem a helyi szolgáltatók. Alapban, a telepítéssel MÁR semmi probléma, az ajánlott telepítést kell választani, a rendszer megtalálta a drivereket simán a CD-n! Viszont, a scannelésnél alapból a magyar-t (hungary pal B/G) ajánlja fel, aminél nem lesz meg az összes csatorna, ráadásul mind hang nélküli lesz. Germany-re kellett eddig mind a kétszer állítani, hogy minden bejöjjön. Az egyik társaságnál gond nélkül ment is a dolog, frankón, kép, és hang, minden tutira összejött. Másik helyen viszont hang problémák jelentkeztek, tehát a csatornák egy jelentős részénél zúgás volt a hang. Megoldás, a távirányitón a bekapcs gomb alatt van 4 gomb, a bal szélső (mtb ha jól emléxem ez van ráírva) állítja a hangot (sztereo, dual1, mono), és ezt kapcsolgatva már összejön a hang is!!! ERRE felvételnél is figyelni kell, és arra a részre beállítani, ahol van hang.
Ami nem tettszett, hogy a csatornákat nehéz átrendezni, tehát, ha nem abban a sorrendben akarom használni, mint amit ő beállít, csak egyessével lehet fel-, vagy le léptettni, és nem lehet egyből megadni a rendszernek, hogy pl. ez legyen az első csatorna, az meg a második, legalábbis, nekem eddig nem jött össze.
Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest