Aktív témák
-
bzoley
veterán
Szerintem a hangkártya driver-ét hibáztasd. A másik dolog pedig, hogy senki nem mondta/ígérte, hogy az M.V.P. mód minden kártyával működni fog, tehát nem hibáztathatod a programot.
Csináltam egy kis helyet, ledobtam a vga ventijét, így vissza tudtam rakni a másik tunert.
Igaz mind a kettőt az alplapi hangra kellett kötni, mert ugye egy Audigy 4-nek két külön bemenet már megoldhatatlan feladat. A beállítások most külső/külső, és zenei cd/zenei cd a két kártyához. Simán némítom egymástól függetlenül, állítom a hangerőt fel-le. Azt vesz fel, amit én akarok, és közben még el is némíthatom, tehát a silent recording is rendben, miközben a másikon tv-zek. Teljes a luxus
De hogy erre nem képes egy nem túl olcsó hangkártya, az kicsit bosszant.
Viszont sajna nem tudom átirányítani az egyik hangkártyát a másikra, pedig működnie kéne. -
bzoley
veterán
válasz
kilokenyér #4452 üzenetére
Nem kell mindíg up-olni. PVR-t, majd driver-t újrarakni, lehetőleg valami frissebbet, és akkor jó lesz.
-
-
bzoley
veterán
Korábban is ez volt a gond, vagy akkor még egy kártya volt a gépben?
A felvétel nálam sem volt tökéletes az Audigy hülyesége miatt. Felvételnél az analog mix volt az összes lehetőség. Most nem tudom kipróbálni két kártyával, mert még nem faragtam meg az alaplapot, és nincs több hely
De gyanítom, hogy ha különböző felvételi profilt akarsz csinálni, azt nem is jegyzi meg, mint az összes többi beállítást sem. Elvileg csak a program helyét és méretét jegyzi meg. -
bzoley
veterán
válasz
Balinov #4416 üzenetére
Úgy néz ki, nem véletlen. Ki fogom próbálni én is, de sehol nem találom a Mercury driver-ét
Katter
Driver nem nagyon szól bele a txt működésébe, szóval nem feltátlenül szükséges ezért újrarakni.
atomin13
Milyen a háttér, fekete? Esetleg próbáld másik PVR-rel, vagy PVR2-vel. -
bzoley
veterán
1.telepítsd újra, hátha rendbejön
2:
''- A winfast DTV/PVR2 telepítése után nem indul a WinFast FM:
Step 1 : Zárd be a futó Wizard-ot.
Step 2 : Töltsd le ezt[link] a .reg fájlt, kattints rá duplán és add hozzá a Regisry-hez.
Step 3 : Majd a indítsd újra a c:\program files\winfast\WFDTV\WFWIZ.exe-t.''
Forrás:bzoley.uw.hu
A WinFast PVR2 papíron nem támogatja a következő kártyákat:
- WinFast DV2000 (PCI, Analog TV/FM/Video, 1394)
- WinFast TV2000 XP RM (PCI, Analog TV/Video)
- WinFast TV2000 XP Deluxe (PCI, Analog TV/FM/Video, Discontinued)
- WinFast TV2000 XP FM (PCI, Analog TV/FM/Video, Discontinued) -
bzoley
veterán
válasz
totyaatti #4394 üzenetére
PVR-t is át lehet NTSC-re állítani. Lehet, hogy kábelezés probléma lesz. A kamerán milyen csati van?
A tunerhez van egy csokor, egy s-videoval és három rca-val, amiből (nem próbáltam, szóval elméletileg) a piros és a fehér az audió, a sárga kapja a képet. Ha az s-video nem megy, akkor azt a dugót kell a kamerával összehozni. Látatlanba ennyi futja. -
bzoley
veterán
Bármit is jelent, ezt biztos nem.
Ami free-nek van jelölve(nemtom mé'r), az az uccsó DTV. Gyártófüggetlenül működik azokkal a tunerekkel, amiken felismeri a chip-et.
A PVR2 már másképp azonosítja a kártyát, így az esély kb. nulla, hogy mással is működjön. De majd teszek egy próbát a Mercury-vel. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4370 üzenetére
Mármint a minőségre értettem a hsználhatóságot. Nincs vele tapasztalatom.
Az Asus biblia ''ALC650 6CH with built-in HP amplifier''-t ír.
Au-hoz is van újabb driver, de elhalasztom a letöltést egyelőre.
Van csatlakozó a front-panelhoz, csak eddig lusta voltam megkeresni a kiosztást hozzá(ha egyáltalán létezik). Azonkívül szintén félmegoldás lenne, mert a felvétel vezérlésénél Analóg mix(Line/CD/AUX/TAD/PC)-t lehet választani, és kimenetnek hiába van kiválasztva az egyiknek aux, a másiknak line, mivel egyben kezeli a felvételt, ha az egyiket elnémítom, mindkettő elhalkul, ezért nem lehet néma felvételt készíteni sem. Ez igazán ''Creative'' megoldás. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4366 üzenetére
Azt azért megemlíteném, hogy nem a Realtek hangot használom, hanem az Audigy-t.
A jelenség ettől függetlenül stimmel
Hangerőszabályzás nincs, felvétel vezérlés üres. A felvételen azért van hang.
Szóval azért még nem tökéletes, de ahhoz képest, hogy először még hang sem volt, mindenképp előrelépés
A hangerőt amúgy sem szoktam tekergetni.
Csak a driver jövője miatt aggódom egy kicsit, mert az SB még XP-re sem tudott normális driver-t gyártani. Mi az, hogy analog mix? Hogy kezeljem így külön a forrásokat(lásd: két tuner, aux-line)
Az útban lévő csatlakozó pont a tuner távirányító-csatlakozójának ütközik a hátlap mögött. Miért nem az alaplap közepére rakják az ilyesmit -
bzoley
veterán
Hát eltart egy darabig, de lehet, hogy elég nyomni egy normál keresést, majd kipipálgatni a maradékot. De a legtutibb a csatornák importja
Nah, alaplapot cseréltem. Latest driver és PVR2, semmi izgalom.
Talán egy hajszálnyival jobban jönnek a csatornák.
Végre Vista-ban is lett Glass a csere után, így kicsit furcsa lett a tv ablaka, de semmi gond vele, csak azt hittem, az nem lesz átlátszó. Többet szenvedtem a hang beállításával. Jópofa, hogy lent a miniatűrben is adja a tv-képet, nem kell ablakot váltani, ha épp nem látszik.
Jah, egyelőre annyi a két tunernek, mert az egyik slot végén ott van egy fan konnektor, a maradék hármat meg elfoglalja a vga. Lehet letöröm onnan, miért kellett pont odarakni -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4360 üzenetére
Ne haragudj, hogy értetlenkedek, de még mindíg nem vágom
Addíg rendben, hogy szeretnéd látni,pl RTL / 25 (asszem erről van szó)
De ha oda akarsz kapcsolni, mindegy, hogy van-e vagy nincs szám, mert úgyis fejből kell tudnod a kívánt számot, ahova kapcsolni akarsz, nem? Akkor meg mindegy, hogy ki van-e írva, mert csak beütöd, hogy 25, és már lárod is az RTL-t. Max. arra lehet jó, hogy ha sokszor látod a számokat, szép lassan megjegyzed mindet.
Vagy rossz felé tapogatózok?
Este egy kicsit megváltozik nálam a renszer(SIS->Nforce2)
Kíváncsi vagyok, beleszól-e a tuner működésébe.(telepítés, csatornakeresés problémák, stb., eddig nem volt) -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4358 üzenetére
A megszokás, még nem álltam át
Gondoltam, hogy ki lesz javítva a CP-baki, örülök is neki.
Most, hogy mondod, valóban nem a legtutibb, talán vastagabb betűvel jobb lenne, bár eddig én nem is néztem oda. Ha tudni akartam, hol és mi megy a tv-ben, nyomtam egy Enter-t.
A csatornaszámot meg el sem tudom képzelni, miért lehet jó tudni
(távirányító miatt talán?)
De ha már távirányító(fehér). A Language gombbal elérhető az EPG, a Menu gombbal meg a színeket lehet állítani. -
bzoley
veterán
WinFast PVR2 - frissített nyelvi fájl:[link]
-
-
bzoley
veterán
WinFast PVR2
It was called ''WinFast DTV''.
Now, it is called ''WinFast PVR 2'' since version 2.0.1.96 .
It will replace both ''WinFast DTV'' and ''WinFast PVR'' by products :
- WinFast DTV1000 T
- WinFast DTV2000 H
- WinFast DTV Dongle
- WinFast PVR2000
- WinFast TV2000 XP Expert
- WinFast TV2000 XP Global
- And more ...
Ahogy jósoltam
Ez után DTV-t már ne keressen senki.
Kapott rádió-mód gombot, és van még néhány apróbb javítás. Lista itt:[link]
WinFast PVR2 2.0.1.98(beta) letöltés: [link] -
bzoley
veterán
Visszavonom, most működik
Hiányoztak az újabb verzió egyéb tulajdonságai, ezért visszaraktam lemondva a felvételről.
De kipróbáltam és nincs semmi gond.
Az új beta driver-ben nem láttam a működést érintő változást, tehát elvileg ez is biztonságosan használható az előző helyett.
A hozzáadott típusok mintha valami USA változatok lennének. -
bzoley
veterán
Találtam valami disznóságot a 94-es DTV-ben utánnanézne valaki(akinek fönn van)?
Az új drivert próbálgattam, és mikor a felvételekhez értem, nem stimmeltek a felbontások.
Azt hittem driver, visszaraktam az előzőt, uaz. Lecseréltem a DTV-t a 90-esre, jó lett. Új beta driverrel még mindíg jó. 94-es megint nem jó, 90-es jó.
Amit tapasztaltam(beállított:@valós): 640*480@720@576, 720*576@480*480(nyújtott), 768*576@kilép.
Egy egyszerű DVD-profil másolattal(eredetiben működött a 720*576)
Most nem tudom eldönteni, hogy nálam van valami kavar, vagy ez csupán a 94-es gyengéje, mert mióta ezt nyúzom, nem nagyon vettem fel semmit. -
bzoley
veterán
Egyik-másik verzióval valóban lehet gond, de olyan nincs, hogy egyik driver-PVR/DTV páros sem működik. Szidhatod, de szerintem máshol kell keresned a hiba okát, ha lenti párosítások közül egyikkel sem jó:
2005 júniusi driver bármelyik PVR-hez, DTV-hez(korlátozásokkal); régiek közül a 2005 júniusi driver a 2005 júniusi PVR-rel jó; újak közül 4.0.107.3208-as beta driver(már nem letölthető, kérésre tőlem) a 3.0.10.98-as PVR-rel és a 2.0.1.90, vagy 94-es DTV-vel jó.
A többi driver, vagy PVR verzió helyenként kisebb-nagyobb anomáliákat okozhat.
Ha a két driver közül valamelyik helyesen van telepítve a legfrissebb PVR-rel, vagy DTV-vel XP telepítés után, mikor még nincs ''teleszemetelve'' a rendszer, meglépted a Germany hangolást, beállítottad a hangerőt, akkor működnie kell! Ha nem, akkor vagy ütközés van valamelyik driver-rel, vagy ki kell dobnod valamit.
Más:
Fentebb írtam, hogy már nem letölthető a beta driver.
Ma kijött egy újabb beta 4.0.107.3029[link]
Még nem teszteltem, mivel valahogy nem elérhető a szerver, így nem tudom letölteni(melóhelyen még ment), de nagy változás nincs benne, inkább arra vagyok kíváncsi nem rontottak-e el valamit.
Viszont annál érdekesebb a változás[link]
Nem egyértelmű, de mintha két ''új típus?'' támogatását rakták volna bele(TV Global Expert/TV Global RM) vagy valami névcsere lenne, még nem tudom.
(A linkek lehet, hogy nem működnek átmenetileg) -
bzoley
veterán
válasz
Balinov #4282 üzenetére
A Mercury képe nekem sem tetszett igazán. Elmosott, maszatos volt.
Lehet, hogy a gyári programmal is ilyen lett volna, nem tudom.
Dsacaler-rel talán azért nem jó összehasonlítani, mert ez mégiscsak egy hozzáadott ''szükségprogram'', azok meg azért rendesen fel vannak tuningolva, és szűrőket is használnak bőven, hogy szebbnek lássd a képet.
''És tetszik,hogy magyar''
Naná, én fordítottam
Amúgy meg lehet, hogy szokni kell, de tudásban állva hagyja a PVR-t.
Tomek:
Nem lehet, hogy az olcsóbb, alacsony Audigy-d van, ami valójában Live!(volt), és emellé egy régebbi PVR-t használsz. Sokat szenvedtem ezzel a némulással, míg meg nem jelent egy újabb verzió a PVR-ből. Ha nincs fenn, nézd meg esetleg a legfrissebbel[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Balinov #4271 üzenetére
A kártya típusa, mint írtam, elég találóan TV Tuner Card(ennyire futotta nekik)
Az oldal nem jön be nekem, de itt talán lehet némi infó:[link]
DTV-ből az uccsót használom[link], egyedüli gyengéje, hogy a vezérlőpultot mindíg középen indítja, akárhova állítod. A többinek talán kellemetlenebb hibái vannak. -
bzoley
veterán
válasz
Balinov #4267 üzenetére
Ki kell próbálni. Vagy bejön, vagy nem.
DTV-nek mindegy, hogy digit. vagy analóg tunert használsz.
A Mercury saját driver-ét raktam fel hozzá, ha jól emlékszem TV Tuner Card névre hallgatott.
IIIstIII:
Esetleg ütközés? Próbáltad másik PCI-ba rakni a kártyát?
A hétvégén találkoztam ilyen képpel, de az egy buhera XP és a 6.8-as Catalyst találkozásakor jött elő
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Szerintem máshol kell keresned a hibát. Hardverütközés persze előfodulhat néhány gépen, de a szoftvert rendesen kihegyezték erre a feladatra. Ha valami sűrűn előforduló hibáról lenne szó, arról már tudnánk.
IIIstIII:
Itt még nem nagyon olvastam ilyen jelenségről.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
#96302336 #4244 üzenetére
Hát persze, hogy nem rossz
Támogatott típusok válogatás nélkül:
WinFast PVR2000WinFast PVR3000WinFast DTV USB II HWinFast PVR3000 Deluxe Video CaptureWinFast PVR2000 WDM Video CaptureWinFast DV2000 WDM Video Capture.WinFast TV2000 XP Expert WDM Video Capture.WinFast TV2000 XP WDM Video CaptureUSB 2881 DeviceBDA 2881 TVTuner 713x BDA Analog Capture 713x BDA DVBT TunerUltraviewHDTV, WDM Video CaptureUltraviewHDTV, BDA TunerConexant 2388x Video CaptureConexant BDA DVB-T Tuner/DemodLR6650 WDM Video Capture.LR6650 BDA DVB-T Tuner/Demod (Thomson DTT7579)WinFast DTV Dongle DIB7700WinFast DTV Dongle BDA DriverWinFast DTV USB II H PlusWinFast DTV USB II H Plus BDA TunerWinFast DTV2000 H AVStream WDM Video CaptureWinFast DTV2000 HWinFast DTV2000 H BDA DVB-T Tuner/DemodWinFast DTV2000 H WDM Video Capture.WinFast DTV2000 H BDA DVB-T Tuner/Demod (Philips FMD1216ME)WinFast DTV2000 WDM Video Capture.WinFast DTV2000 BDA DVB-T Tuner/Demod (Philips FMD1216ME)WinFast DTV 2000H WDM Video Capture.WinFast DTV 2000H BDA DVB-T Tuner/Demod (XCeive XC3028)WinFast DTV1000 T AVStream WDM Video CaptureWinFast DTV1000 TWinFast DTV1000 T BDA DVB-T Tuner/DemodWinFast DTV1000T WDM Video Capture.WinFast DTV1000T BDA DVB-T Tuner/Demod (Thomson DTT7579)WinFast DTV1000 T WDM Video Capture.WinFast DTV1000 T BDA DVB-T Tuner/Demod (Thomson DTT7579)WinFast DTV 1000T WDM Video Capture.WinFast DTV 1000T BDA DVB-T Tuner/Demod (Thomson DTT7579) -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4240 üzenetére
Előzmény:
Kollegámnak kicsit megpusztult a gépe, én meg kikölcsönöztem tőle a tunert, mert tudtam, hogy képes a DTV mással is működni, de a saját szememmel akartam látni
Leszedtem az egyetlen létező drivert, telepítettem, elindítottam a DTV-t és ment. Ennyi
Nincs fenn az Alec-féle DTV-hack sem.
A tuner SAA713x chip-es.
A csatornákat újra kellett keresni, de egy-két csatival többet talált meg így, mint az Expert.
Hangom nincs, mert külső átkötős, és nincs kábelem.
A helyes megfejtésért a nyereményed a leírt infó
El_Diablo_
Ilyen kicsiben valszeg nálad is élesebbnek tűnik a kép.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
(kicsit)OFF:
Mi a hiba a képen?[link]
-
bzoley
veterán
válasz
El_Diablo_ #4158 üzenetére
Esetleg, ha az xvid játsza le a videót, ott az output részen van olyan, hogy flip video. Ettől biztos, hogy fejreáll.
-
bzoley
veterán
válasz
Relisys #4146 üzenetére
Csak hogy ismételjem saját magam, ha gyenge a jel, akkor kapsz ilyen képet(tapasztalat).
Ha mégis a tunerben ment volna ki valami, azt tesztelheted pl. úgy, hogy antennának bedugsz egy 2-3m-es kábelt, keresel valami földi csatornát(már ha nem vagy leárnyékolva nagyon) pl. RTL Klub 495.3, és ha a kábelt igazgatva sikerül jó képet elérned, akkor jel, ha úgy sem jobb, akkor gyanús a tuner.
Vagy eleve gyenge, vagy valahol ''elveszik'' az elosztók között. -
bzoley
veterán
A fejtöréses rész mondjuk igaz, de előbb-utóbb csak rájön mi a baj
De mondok egy érdekességet. Most próbáltam elmenteni egy kérdőjeles Word dokumentumot, na és mit csinált?
Ezek után vagy be lehet állítani a figyelmeztetést az oprenszerben, vagy írni kell a Microsoftnak.
Azért a másik csoportban több titkárnő található, mint tv-műsort felvevő
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Viszont látod, hogy nem történik semmi, így törölheted a rossz karaktereket.
Az EPG-nevekhez semmi köze a DTV-nek, miért csinálná ezt meg helyetted?
Azonkívül a műsorfüzetben jó lehet, ha ott az a kérdőjel, ha elvenné, akkor meg az lenne a baj.
A DTV csak felajánlja az eredeti címet. A lehetőség adott, hogy módosítsd -
bzoley
veterán
Akkor ennek normális esetbenmegint működnie kéne.
Marad az ütközés, kérdés, hogy mivel? Egy codec, egy program, vagy valami.
Semmi köze a témához, de szinte egyedül nekem belefagy a GTR2 demo a menübe. Arra már rájöttem, hogy az mp3 részével nem stimmel valami. Ez is ilyen megmagyarázhatatlan dolog. -
bzoley
veterán
Ugyanazt raktad vissza, vagy újabbat? Mondjuk inkább valami ütközésnek tűnik, de futottam már össze olyan verzióval, ami csak köszönt és lelépett.
Egy versziószámot tudsz mondani (wffm.exe jobbgomb-tulajdonságok-fájlverzió)
Holnap talán rakok fel egy új verziót az oldalr, ami(legalábbis nálam) már jól működik.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4011 üzenetére
Ennél elvileg már nem szükséges nyomkodni, átáll magától.
A ''hiba a képalkotás során'' üzenet oka általában, hogy a program nem fér hozzá a driver-hez, vagy valami megakadályozza a kép megjelenítésében. Lehet driver, vagy rendszer hiba. Nálam eddig csak rossz sorrendben telepített driver-nél fordult elő, vagy ha egy harmadik DTV-t akartam indítani. Egy DirectX újragurítást megkockáztatnék esetleg.
Mod: ha üres az analóg videó eszköz, akkor a driver-t nem ''látja''.
Rolly:
MPEG-2 768*576 8000kbps(hely nem számít)
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Ha eddig nem tetted volna, akkor szerezd be a legújabb Divx-et, és akkor még mindíg lehet, hogy a paramétereket lejjebb kell tologatnod. Esetleg alacsonyabb felbontást kell választanod. A géped nem bírja a tempót.
Előrébb le vannak írva a javasolt(általános) beállítások. -
bzoley
veterán
válasz
Füleske #3982 üzenetére
Azért nem találod sehol, mert beta, és nem publikus, mint a DTV.
Ha lesz újabb verzió(néhány hónap múlva), valaki úgyis berakja ide.
Te tudod, de szerintem(és asszem nem vagyok vele egyedül), a DTV-ben sokkal ésszerűbben van elrendezve minden, nem olyan giccses, nincs benne annyi hiba, és tudásban is veri rendesen a PVR-t.
sava9339
Nem biztos, de asszem verzió probléma. Találkoztam már vele. Próbáld meg régebbi, vagy a legújabb verzióval.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Szabesz #3975 üzenetére
Hát gyanús a dolog. Mielőtt visszavinnéd, tegyél egy próbát a PVR-rel is.(csak úgy)
Antennát jó helyre dugtad?
Telepítéssel nincs gond, csak a DTV verziójával, amennyiben felvenni is szerettél volna. Azzal ugyanis gondjai vannak. Inkább használd az előzőt 2.0.1.90(20060718), vagy a beta-t.[link] -
bzoley
veterán
válasz
Szabesz #3973 üzenetére
Már ''megint'' a UPC-vel van gond?
Még mindíg beválhat csatornakeresésnél Germany, Belgium választása, valamint az adaptív csatornakeresés.
Rádiót az óra melőll a Wizardból lehet előcsalogatni. Ha nem, akkor a program mappájából a wffm.exe-t indítva, vagy a távirányítóval.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Jé tényleg. Ez egy apró bug lehet. Mégpedig az, hogy nem kéne megjelennie a vezérlőpultnak. Nem véletlenül tűnik el, szerintem amit te szeretnél. az nem biztos, hogy meg lesz oldva. Egyébként egyszer valami csoda folytán ott maradt a VP, ahova raktam. Asszem skint cseréltem közben.
-
bzoley
veterán
Na akkor részletezzük:
A vezérlőpultot ''csak'' a 94-es nem jegyzi meg, a korábbi igen(már amióta építgetik).
A második mondatot nem nagyon értem. Keretmentes módban nincs vezérlőpult, viszont azt megjegyzi, csak úgy nehéz kikapcsolni(távirányító).
Milyen kombinációra gondolsz? Egy ilyen és egy olyan? A vp-t kivéve nincs gond a mentéssel. -
bzoley
veterán
WinFast DTV 2.0.1.94- What's New:
-Ezentúl megjegyzi a keretmentes mód beállításait(vezérlőpultról nincs infó)
-Képarány váltásakor az ablak nem ugrik középre
-Netes követítés közben lehet csatornát váltani, és működik néma üzemben is
Bugfix:
-Telepítés után a program nem ''köszön el''
-Több monitoros, és több tuneres hibák javítása
Hamarosan tölthető:[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest