Keresés

Aktív témák

• pjani

tag

válasz tellvilmos #157 üzenetére

Hello!

Minderre ez a kártya tökéletesen alkalmas, a mellé adott szoftverekkel (pl. Ulead Videostudio 8 SE) pedig az általad vázolt összes feladat elég egyszerűen elvégezhető. Maga a folyamat nem túl gyors, másik programmal talán...
    De a lényeg: az MPEG is simán szerkeszthető.
    Hajrá.

Üdv!
    pjani

• pjani

tag

Sziasztok!

Én 3 napja vettem ilyen kártyát. Meglepő volt, hogy kb. kétszer akkora, mint a TV2000 Expert...
    Az elején voltak gondjaim a hozzá adott progival, bezárás és újraindítás után a csatornák egyszerűen elszálltak. Olvasgattam ezt a topikot, és az ajánlásaitok alapján letöltöttem az új drivert meg a TV-progit, feltettem és láss csodát! Működik!
    Köszönöm mindenkinek, már kezdtem kétségbeesni (ui. interneten keresztül rendeltem, így az esetleges problémák elég rosszul érintettek volna...).

Amúgy a kártyáról csak jókat tudok mondani, a hardveres tömörítés szinte nem is dolgoztatja a procit, a képminőségben nem vettem észre különbéget szoftveres és hardveres között - mindkettő igen jó.

Még azt kérdezném, hogy miért van az, hogy hardveres tömörítés esetén az Audio Recording Line-t nem lehet beállítani? A hangrögzítést is az MPEG-chip végzi? Ha igen, az nem rossz hír - nekem legalábbis, mert így elvileg nem csúszhat el a hang, ha átkonvertálom a videót (az Experttel nekem néha előfordult ilyesmi). Ti mit gondoltok?

Na ennyit erről.

Üdv!
    pjani

Aktív témák