Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
üzenetére
rosszul mondtam. feltelepült, de nem látta a tv karikat. leszedtem, és visszatettema régi drivereket.
és mivel a nagy gépen rendeteg lejátszó, progi, stb, és éppen nem akad semmi semmivel össze, így fog meghalni. sőt annyira vigyázok a stabilitásra, hogy az update-ek is letiltva, kivéve vírusírtó. sőt az Acronis True Image Home 11.0 progival csináltam egy teljes hdd copyt. így ha összeomlana a rendszer, 1xűen kicserélem a winyót, visszafrissítem egy winyóról a doc-okat, és megy minden tovább...
na, mindegy. egyelőre a htpc-ben elvagyok 1 tv-vel is. ha meg nagyon kell egyszerre több rec, bekapcsolom a nagy gépet is.
azért köszi a gondolatokat. ha találkozol valamikor egy félmagas hardveres mpeg2 rec-es, alapból a hangot pci-on átvivő karival, dobj légyszi egy pü-t. lehet pci, pcie1x, sőt, mivel a pcie16x-om is szabad, lehet nagy foglalatos is. tudtommal már adtak ki ilyenben dupla hibrid tunerest is, de szoftveres rögzítéssel, és persze teljes magassággal.apropó? rég óta szemezek a hauppauge pvr 500 mce-vel. nagyon tetszik a dupla tunere. igaz, telejes magasság... hallottál már róla valamit? jót, rosszat....
Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest