Keresés

Aktív témák

• tuff

csendes tag

válasz Zoli2 #35 üzenetére

Köszönöm a segítséget. Délelőtt találtam egy problemet mercury tv tunerrel. Ott alapból az area rossz, holland vagy finn javasolt. Kipróbáltam a finnt, és most műkszik.
    A hangról annyit, hogy a magasak nálam is elmentek ''borért''. Azért összeégében az a véleményem, hogy nem kiforrott technika ez, millió problem meg egyebek, arról nem is beszélve, ha valaki TVézni akar, akkor a gép alapzájával is kezdeni kell valamit. A CPU vizes hűtését pedig 25-30e körül lehet megvalósítani. Szóval egy jó VGA kártya+ a TV tuner kártya + vizes hűtés, na megy min 120 GB-s HDD és már vettél is egy nagyképernyős televizót. Tudom... Én sem ezt választottam, de akkor is...

• tuff

csendes tag

Sziasztok!
    Én vettem egy leadtek tv2000 -es tv kártyát /dv/. Hazavittem, bár olvastam a chip tesztben, hogy nem megy XP alatt, nekem elsőre felment. Megy is minden frankó DE:
    -ha futtatom az adaptiv scan, megtalál minden csatornát, lementem, minden ok, akkor kikapcsolás után újraindítva a winfast progit minden csatona zúg, nuku hang a kép meg jó! Ezért minden alkalommal újra kell a szkent futtatnom.
    / Ekkor a területi beállítás custom defined -re kapcsol! /
    Ha hungarian pal d-n futtatom a szkent, akkor van kép, hang stb, de minden csatorna jön meg, de megőrzi a beállításokat.
    -ez nem biztos, hogy a kártya baja, de egyes csatikon iszonyatosan jó a kép, míg másokon pocsék. Kellhet jelerősítő, vagy a falidoboz zavar?

Az első kérdés nagyon fontos, mert lehet visszaviszem a francba, mert ez nagyon zavaró!
    Plíz segítsetek!

Aktív témák