- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
hang az nincs hiába engedélyeztem a hangot az NVidia beállításoknál
Miutan az osregi videokartyad nem tud hangot atvinni a HDMIn, igy kenytelen leszel az alaplapi zajgeneratort osszekotni a TVvel egy minijack-minijack kabellel, aztan elvezheted a sztereot
(Na, nem mintha a Philips TVm megenne barmilyen hangformatumot, ez is csak sztereo jelet fogad HDMIn.)
-
nyunyu
félisten
Egyreszt az nV Control Panelben legyen bekapcsolva a HDMI hang, aztan media lejatszoban allitsd be, hogy az nV hangkimenetet hasznalja.
Nalam mondjuk a Win7 default hangja van az nV re allitva, mivel lusta voltam hangkartyat venni az elaztatott Au4 helyett, alaplapi zajgeneratort meg be se tudnam kotni az uj erositomre.
(Regin bezzeg meg volt analog 5.1 bemenet...)Philips TVnek tokmindegy melyik HDMI bemenetet hasznalod, mindegyiken atmegy a hang, csak ha a TV adas hangjat akarod visszavinni erositore, akkor kell az Audio Return Channelt tudo HDMI1 csatit hasznalni.
BTW, nekem explicite le kellett tiltanom a TV hangszoroit, mivel eleg hulyen szolt a hangfalaimmal parhuzamosan
Aktív témák
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest