- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsizmaKo
tag
-
csapos2
addikt
Abban a szekcióban írnak arról, hogy az adott típusban lesz e probléma, az LCD két oldalán elhelyezkedő, vezérlő elektronikát összekötő szalagkábellel. Általában a hosszával szokott baj lenni. Mivel a vetítőhöz ki kell hajtogatni ezeket az áramköröket, a szalagkábelnek elég hosszúnak kell lennie. És bizony nem mindig elég. Erre találtak ki valami hosszabbítót, de ennek már nem jártam utána, mivel én tudatosan olyan TFT-t vettem, ahol ilyen gond nem lesz.
-
CsizmaKo
tag
Az írásvetítőm(ami remélhetőleg holnap már nálam lessz) egyik munkatársam muterja intézte egyik suliból(leselejtezték
).Arról,hogy pontosan milyen talán holnap tudok bővebbet.
Egy jótanács mindenkinek!Csak akkor vágjatok bele ilyen építősdibe,ha leegyeztettétek az otthoniakkal is.A költségei lényegesen olcsóbbak mint egy gyári vetítő,de még így sem nevezhető filléres dolognak!Ha meglepetés szerüen éri családod némely tagjait(asszony,anyukád...stb)Hajlamosak ''letépni'' a tökeit az embernek!!!!
[Szerkesztve] -
gabor128
aktív tag
''ez függ attól, hogy hány colos monitort szeretnél''
Sztem minél kisebbet kéne, mert már a 15''-nak is nagy a mérete, nagy dobozt eredményez.
Akkor jó lenne a gyors válaszidő is...ugye?
700:1 kontrasztú monitort csak a vadiúj 17, 19'' monitorok között találtam, amik már 30-40-50k
Szval egyenlőre csak keresgélek. Ha tudtok megfelelőt, akkor azt ide linkelhetitek. -
domi007
őstag
Helloka,
Király, hogy írtál, áltatad talán átlépünk a gyakorlatba az elméletből-elektronikabecsapás terén!
Mondjuk én a teljes kiiktatásra gondoltam, de lehet, hogy az nem válna be...
Most a következőn gondolkodok:
Meg lehet-e oldani, hogy a proji eredeti tápjával táplálni a lámpát?
Ha nem, akkor mivel táplálom?
csapos2, nálad mivel táplálod? Rádugod a 220-at a lámpára-mintha mondjuk egy fénycső lenne?
ÜDV:
DOMy -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest