- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsizmaKo
tag
-
csapos2
addikt
Abban a szekcióban írnak arról, hogy az adott típusban lesz e probléma, az LCD két oldalán elhelyezkedő, vezérlő elektronikát összekötő szalagkábellel. Általában a hosszával szokott baj lenni. Mivel a vetítőhöz ki kell hajtogatni ezeket az áramköröket, a szalagkábelnek elég hosszúnak kell lennie. És bizony nem mindig elég. Erre találtak ki valami hosszabbítót, de ennek már nem jártam utána, mivel én tudatosan olyan TFT-t vettem, ahol ilyen gond nem lesz.
-
CsizmaKo
tag
Az írásvetítőm(ami remélhetőleg holnap már nálam lessz) egyik munkatársam muterja intézte egyik suliból(leselejtezték
).Arról,hogy pontosan milyen talán holnap tudok bővebbet.
Egy jótanács mindenkinek!Csak akkor vágjatok bele ilyen építősdibe,ha leegyeztettétek az otthoniakkal is.A költségei lényegesen olcsóbbak mint egy gyári vetítő,de még így sem nevezhető filléres dolognak!Ha meglepetés szerüen éri családod némely tagjait(asszony,anyukád...stb)Hajlamosak ''letépni'' a tökeit az embernek!!!!
[Szerkesztve] -
gabor128
aktív tag
''ez függ attól, hogy hány colos monitort szeretnél''
Sztem minél kisebbet kéne, mert már a 15''-nak is nagy a mérete, nagy dobozt eredményez.
Akkor jó lenne a gyors válaszidő is...ugye?
700:1 kontrasztú monitort csak a vadiúj 17, 19'' monitorok között találtam, amik már 30-40-50k
Szval egyenlőre csak keresgélek. Ha tudtok megfelelőt, akkor azt ide linkelhetitek. -
domi007
őstag
Helloka,
Király, hogy írtál, áltatad talán átlépünk a gyakorlatba az elméletből-elektronikabecsapás terén!
Mondjuk én a teljes kiiktatásra gondoltam, de lehet, hogy az nem válna be...
Most a következőn gondolkodok:
Meg lehet-e oldani, hogy a proji eredeti tápjával táplálni a lámpát?
Ha nem, akkor mivel táplálom?
csapos2, nálad mivel táplálod? Rádugod a 220-at a lámpára-mintha mondjuk egy fénycső lenne?
ÜDV:
DOMy -
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 10.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest