- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
bedanobert #3317 üzenetére
Úgy persze más.
-
bzoley
veterán
válasz
bedanobert #3313 üzenetére
Nem olvastad elég figyelmesen. 3600-ért egy 8x16cm-es darabot kapsz. Vagy nagyobbat,ha kell, 25ft/ncm áron.
Amúgy nem rossz tipp, kérdés megfelel-e erre a célra. Nem vagyok biztos benne. -
Babar001
csendes tag
válasz
bedanobert #3313 üzenetére
Ez tényleg egy jó oldal...Most már csak egy FFCkábel és hozzá a PBC csati boltot találj itthon
Mert nekünk az kéne...És itthon csati nincs,így a monitorba nem tudjuk átkötni a vezetékeket...Köszi
-
arpii
tag
válasz
bedanobert #3307 üzenetére
Én sajnos ilyesmiről nem tudok, esetleg valami nagy monitorszerviztől megkérdezheted, hogy külön adnának-e ilyesmit, vagy valami nagy monitorgurutól
, de attól tartok, hogy a kis hasznukat rápakolják és a végén érdemesebb lesz külföldről venni.
Esetleg leoperálhatsz egyet egy kukázott monitorról -
arpii
tag
válasz
bedanobert #3303 üzenetére
Pl. innen tudsz rendelni: [link] De használd a topicon a keresést és találsz más linket is.
-
mallory303
csendes tag
válasz
bedanobert #3303 üzenetére
Hát kedves kollega, te levakartad a polarizációs réteget... Elvileg lehet cserélni, de nem tudom hogyan és hogy honnan lehet szerezni... (nekem se ártana, mert az lcd tv-men kicsi lányom egy műanyag vasalóval kilyukasztotta, ezért úgy néz kintha egy bad pixel lenne rajta)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- HiMedia lejátszók
- Hobby elektronika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest