Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Remélem összejön!
Én is tervezgettem, hogy csinálok ilyesmit, de akkor még csak az írásvetítős dolgoról hallottam... az meg annyira nem tetszett (zajos, nagy, és szerintem a képminőségével lennének problémák... és az akkori olcsón beszerezhető LCD-k is gagyik voltak: gyenge kontraszt, 30ms feletti válaszidők, stb.), így letettem róla.
A saját háttérvilágításos viszont jónak tűnik! (ehhez meg a dobozt biztosan nem tudnám megcsinálni + az optika... majd ha lesz pár siker itt is, akkor talán nekiállok)
Szerk: most látom, picit benéztem a dolgot... a max világosnál nem a Single, hanem a Parallel adja meg, hogy mennyire lesz világos... (elvégre a hátsó polárszűrő akkor is ottvan).
(mindegy, a fekete szerintem fontosabb a max fényerőnél... szóval a cross minnél kisebb legyen, ezt jól írtam azért)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest