Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grabovsky2
tag
Keressetek vissza, mivel megosztottam a tapasztalataimat. Igaz a képeket már le szettem a linkekről..
De, zanzásítva: (power led alapokon indultam el mivel a fémhalogének fogyasztása meghökkentett illetve a hőleadás is igen tekintélyes. Illetve sokalltam a lumen számokat is, mivel az ember, már aki dolgozik nem nappal akar filmeket nézni. (gondolom rémlik a 20w os ledes mini projektor).
Alkatrészek (amik részben eladóak):
-12V os kis lcd tv 10'' méretben. (TV, antenna,illetve AV bemenet ag eltávolítva..)
-írásvetítő fresnelek ketté szedve méretre vágva (fresnel/lcd/fresnel)
-50W os powerled (5800K 8000lumen)
- egy amd-s proci termetes hűtője(szükség volt a halkságára)
-szabályzó elektronika(saját gyártmány, mely a stabil 12V ot, illetve a led és a ventilátorok szabályzását látja el)
- a már említett optika.
- alu szelvényekből és műanyag házzal
- erősítő (szintén házi) 2*20WÍgy kaptam egy olcsó, sokáig élvezhető, hordozható méretű projektort, ami nem zabálta az áramot. Ha karom Tv-t nézek, de filmet is akár.
A méretezést és a lencsék elhelyezését nem számolgattam, mivel inkább próbálgattam, és mindent állíthatóra szerkesztettem meg, köszönhető az alu profiloknak.Tapasztalatok:
-már a próbavetítések igazolták a megközelítésem helyes vólt, élvezhető képet értem el egy gyűjtő lencse és egy 20Wos halogén izzóval is(120 lumen), igaz játszanom kellet a szín kitöltéssel és a kontraszttal.. a leddel, meg tökélj lett. Ha akartam tv-t, Comedy centralt néztem 2.5m*1.2m, de akár filmeket is. De a fiam is behalt az 1m-es micimackón...
Megérte no....
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest