Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
17" vagy a felett csak és kizárólag fémhalogén, mivel annak a legkisebb a hőleadása a kibocsájtott fény mennyiségéhez képest, tehát a fogyasztása ennek a legjobb, és ha jót kaparintasz meg, a színhőmérséklet is jobban megfelel a szükségesnek. Én javasolnám minimum a 250W-ot, nekem is az van 17"-ra, úgy, hogy csak 13"-t használok ki teljesen, és így még élvezhető. Ha a teljes felületet kihasználod, akkor lehet, idővel cserélni akarsz majd 400-asra, viszont az már sokat fogyaszt. Fotózni nem tudok neked minőséget, mivel a fényképezőgép alkalmazkodik a fényviszonyokhoz, tehát nem adná vissza azt, amit saját szemmel látnál.
-
Grabovsky2
tag
Ismétlem önmagam..

Akkor nem tom, hogy honnan szedtem.Az igazság az, hogy ebben a méretben többszörösen beigazolódott, hogy a fémhalogén ami a legjobb választás. Kérdez őrült Ödönt !!!!!
Ha van rá pénzed választhatod a xenont is.
A lumenlab oldalán az archívumban találsz is olyat, amiben két xenont építettek be egymás mellé és egy kondenser lencsével és egy hideg tükörrel fókuszálták a fényét.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi