Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
17" vagy a felett csak és kizárólag fémhalogén, mivel annak a legkisebb a hőleadása a kibocsájtott fény mennyiségéhez képest, tehát a fogyasztása ennek a legjobb, és ha jót kaparintasz meg, a színhőmérséklet is jobban megfelel a szükségesnek. Én javasolnám minimum a 250W-ot, nekem is az van 17"-ra, úgy, hogy csak 13"-t használok ki teljesen, és így még élvezhető. Ha a teljes felületet kihasználod, akkor lehet, idővel cserélni akarsz majd 400-asra, viszont az már sokat fogyaszt. Fotózni nem tudok neked minőséget, mivel a fényképezőgép alkalmazkodik a fényviszonyokhoz, tehát nem adná vissza azt, amit saját szemmel látnál.
-
Grabovsky2
tag
Ismétlem önmagam..
Akkor nem tom, hogy honnan szedtem.Az igazság az, hogy ebben a méretben többszörösen beigazolódott, hogy a fémhalogén ami a legjobb választás. Kérdez őrült Ödönt !!!!!
Ha van rá pénzed választhatod a xenont is.
A lumenlab oldalán az archívumban találsz is olyat, amiben két xenont építettek be egymás mellé és egy kondenser lencsével és egy hideg tükörrel fókuszálták a fényét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő