- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
- 

miki002 tag mikor annak idején rátaláltam erre a témakörre én is egy gyári projektoron gondolkodtam berhelt izzóval .kicsi voltam tudásilag és persze lusta és kényelmes mert tényleg egyszerűbb pici, könnyű nem kell neki hatalmas atombiztos tartókonzol s.t.b de ahogy egyre mélyebben merültem a témába rá kellett jönnöm több buktatója is lehet ennek a variációnak . a berhelt izzó miatt tönkre mehet sok minden és mint tudjuk ezek nem a forrasszuk ki tegyünk be újat elvek alapján készülnek és a javításuk horribilis összeg is lehet, ha kimegy valami kütyüje. a másik gond hogy a xenon izzó szeret elrobbanni és akkor mindent visz, ha szerencséd van csak a gépezet kuka, ha nincs az egész lakás!! ismét sikerült jó negatívnak lennem, de tényleg drukkolok hogy sikerüljön és ezen dolgokat ne tapasztald meg az életben soha ! jó tanácsként azért számolj velük szerintem minden jót! üdv 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest