- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lhajdu
csendes tag
válasz
miki002 #2766 üzenetére
Koszonom a kepeket! Remelem sokat segitenek majd. Eddig az irasvetito szerzesnel jarok, van 2 monitorom (sajna nem 15"osak) melyeket szivesen beepitenek egy projiba. Sajnos ugylattam hogy kell egy kicsit forrasztgatnom a monitorokon, a szllagkabel miatt : ), csak ez legyen a legnagyobb problemam! Az izzot epp most rendeltem Odontol ,a 400W mellett dontottem. Es egy kerdes: a femhalogeneket lehet dimmelni(sima fazishasitas?)? epitett esetleg mar valaki ilyet?
-
Dr Smoke
aktív tag
válasz
miki002 #2766 üzenetére
Ugyan!
Amúgy a monitorokkal már megjártam rendesen. Az elsőt szépen kibontottam vetítettem is vele frankón és gondoltam leszedem az antiglare-t, törölkedés közben megsértettem a szallagkábelt, úgyhogy kuka. Másodiknál még eddog se jutottam, szétszedésnél elpattant az lcd, hogy miért az máig nem tudom. Harmadik monitornál meg minden sikerült szallagkábelt szépen leragasztottam szigetelőszalaggal, hogy véletlenül se szakadjon el, gyorsan összedobtam épp ültem volna le filmet nézni, amikor véletlenül megrántottam a vga-kábelt, nagy csattanás, áram elmegy, valahogy rövidzárlat keletkezett és az lcd vezérlése megsült. Közel voltam ahhoz, hogy kidobom a kukába az egészet, de olcsón hozzájutottam egy ilyen minden lcd-plazma panel vezérlőhöz és újra életre kelt a projekt. Monitort többet soha. Pedig nem vagyok ügyetlen, csak minden balul sült el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Jogász topic
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Sorozatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest