- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
domi007
üzenetére
Domi007: A kiégett projit a Vaterán láttam, valaki, aki nem értett hozzá, és tele volt lóvéval inkább eladta, minthogy játszon vele, és olcsón, mert pénz, ékszer nem számít... A másik proji nem kiégett, hanem megégett
túlélt ugyanis egy háztüzet, viszont szerencsére csak a burkolat pörkölődött meg, állítólag, csak akkor nem értem, miért adják el ilyen hirtelen..... Röviden ennyi. Ja a második is Vaterás. Ott tényleg minden megvan, most vitték el előlem a kiszemelt monitort is... 
-
Őrült Ödön
tag
válasz
domi007
üzenetére
Nekem régebben ajánlottak 15-ért egy olyan kézüléket, amiben a 3 LCD közül a zöld be volt csíkosodva. Persze nem vettem meg, mert ezt megjavítani nem tudnám, a cseréje meg tutira egy kisebb vagyon lenne..

De a képalkotós részében hibátlan, de lámpapusztulatos készüléket mindenképpen meg kell venni, még akkor is, ha az építés az igazi dicsőség! Ha másért nem hát azért köll megvenni, hogy egy még nagyjából üzemképes készülék ne kerüljön szemétre, vagy idióta emberek kezei közé!
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

túlélt ugyanis egy háztüzet, viszont szerencsére csak a burkolat pörkölődött meg, állítólag, csak akkor nem értem, miért adják el ilyen hirtelen..... Röviden ennyi. Ja a második is Vaterás. Ott tényleg minden megvan, most vitték el előlem a kiszemelt monitort is...