- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
md16
csendes tag
Üdv!
Lenne egy eladó DIY projektorom úgy kb. 3 éve készítettem el nagyon sok filmet megnéztem rajta. Szerintem elég jól működik. Jelenleg nem tudom hova vetíteni a szoba kialakítás végett ezért válok meg tőle. Esetleg alkatrészenkénti is megválok tőle. Ami benne van egy 15" LCD max felbontás 1024x768 egy 250W-os fémhalogén izzószett, egy időzítő relével hogy még kikapcsolás után is hűtse az izzót, tehát van benne ventillátor is 2 db, egy az izzót, egy az LCD-t hűti egy triplet fix objektiv meg ugye a fresnel lencse ami ketté van szedve. Mindez egy bútorlapokból álló fadobozba van szerelve. Van egy tartalék 250W izzóm is 0 üzemórával sőt van egy 400W-os fémhalogén izzó szettem is, ha esetleg valakit érdekel.
Sok sikert a jelenleg építőknek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Projektor topic
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Videós, mozgóképes topik
- Synology NAS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest