- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Nem lesz Xiaomi 16
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyvek
csendes tag
Működik, minden tökéletes, csak én voltam sügér. :-D
Dehát minden kezdet nehéz, ilyenkor semmi sem működik elsőre.
Tesztelgetem a cuccot, viszont lenne két kérdésem. Sajna a 15"-os monitor jócskán lelóg a vetítőről, még nem mértem le hogy mekkora a hasznos felbontás, de jócskán távol áll a HD-től. Külföldi oldalakon találtam kisméretű, full hd felbontást bíró paneleket. Ezekkel van valakinek tapasztalata. Írásvetítős megoldáshoz készülnek ezek is, vagy a komolyabb projector szereléshez.
A másik pedig a vetítővászon kérdése. Sajna a nagy méretűeket horror áron adják úgyhogy elkezdtem spekulálni egy ilyesmin: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90192250
Mennyire suttyó megoldás ez? Van valami olyasmi paramétere az eredeti vetítővásznaknak, mint például fényvisszaverési együttható, vagy ilyesmi, ami miatt érdemes azokat használni, vagy elég lenne egy sima fehér fal is egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós kamerák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest