Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

domi007
őstag
válasz

Gabrovszky

üzenetére
						Te, én nem akarlak megsérteni, de elolvastad, amit beírtam? Amit válaszként írtál, az azt tükrözi, hogy max. belekukkantottál.
Ha nem csak ezt tetted volna, akkor tudhatnád, hogy az általad annyira emlegetett FPS (Frame-per-secundum: képkocka/mp) számnak SEMMI köze nincs a Válaszidőhöz, amiről mi beszélünk, amit mindenki ír ms (miliszekundum)-ban.
Egyébként én nem azért írom le ezt, hogy lefikázzam mindenki LCD-jét, én is 25ms-omos LG-ről írok, ezek nézek filmet, semmi baj nincs vele. Az más kérdés, hogyha full 1024x768-ban filmeznék, egy erre kihegyezett filmmel, akkor esetleg láthatnék utánhúzást, de ilyen filmjeim nincsenek. Maradnak a DivX-ek, amiket általában olyan 576x480 körüli értékekel tömörítenek. Na, azokon nincs utánhúzás.
De ha le akarod tesztelni a z utánhúzást, akkor ajánlom a PixPerAn progit (innen leszedheted)
Az elv, amit írsz, azzal van a nagy problémám. Hogy közmondást mondjak: kevered a szezont a fazonnal.DOMy

Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő