- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
webgmaster
csendes tag
Hali én is vettem ilyen házat.az audiot én sem tudtam még rendesen bekötni csak úgy hogy az egyik füle szól.én amikor rákötöttem a sys ventit (ledes) elkezdett villogni.hmmm mondom akkor lehet nem kéne a proci ventit rákötni.én egy kisebb teljesítményű ventit raktam rá.de amúgy én se értem mert el kéne bírnia.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
#57764352 #17 üzenetére
tehát:
Szerzel egy 3pines cuccot --> erröl levágod a piros illetve a fekete drótot--> bedugod az igy készült ''fan monitort a gépre'' aztán tecöleges hejen leszeded a ventin lévő sárga madzagrol egy kis részen.-->ehez hozzá forrasztod a a másik sárga drótot -->bedugod a teljes (ventin lévö 3pines) az lcd kijelzöbe a másikat(amin csak a sárga madzag van) azt bedugod az alaplapra és kész
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest