Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Mindkettőt. -2,75 és -2,5. De romlik vissza kegyetlenül. Ez van, nem állította meg a műtét a romlást. Mondjuk nem is arra való a műtét, de reméltem hátha megállítja. Nem tette. Bal szememnek már kellene úgy 1 dioptria, a jobb még megvan nélküle. Várok, hogy romoljon kicsit, aztán megyek a dokihoz s meglátjuk mi lesz, egy dioptriát még nem igazán éri meg műteni. Műtét vagy szemüveg... Nem tudom melyiket szeretném, nehéz döntés.
P.S. Ja, műtét előtt a bal szemem volt az erősebb. Ez van.
-
ngabor2
nagyúr
ha mindkettőt kell, jobb szeretik egyszerre csinálni, 1x kell beavatkozni, egyszerre gyógyul, egy fájdalom.
Kombat: neked is azt ajánlom, ha rászánod magad, akkor csináltasd meg mindkettőt.
ja, és érdemes a dokira hallgatni, amit ő ajánl. engem lebeszélt a drágább LASIK-ről, és egyértelműen a PRK-t ajánlotta. azt mondta, hogy többet kell fizetni, nem sokkal többért, és az idegentes-érzés ott is megvan, mert kontaktlencsét tesznek bele.
debrecenben én dr. Hassan Ziad-ot ajánlom, gyorsan és jól dolgozik. a PRK szemenként 100k. lehet, hogy nem adnak előtte xanaxot, meg egyéb aprólékok hiányoznak, amit az OM-nél írtak, de imho az nem is része a dolognak. a műtét után a szemcsepp (Oculogutta neomycini) azért benne volt. 2 üveggel adtak, az egyik pont el is fogyott.
-
ngabor2
nagyúr
5k, de egészségpénztárból visszaigényelhető.
majd utánaérdeklődök, hogy "technikailag" részletekben lehet-e fizetni, mert akkor egy másik ep-számláról is részben fizettetek, minél kevesebbe fájjon a végén.
amúgy én azt vallom, hogy a fontos dolgokon nem szabad sokáig rágódni. más pl. egy lakásvásárláson hónapokig mekeng, nekem a "van egy lakás, érdekel?"-től a foglaló letételéig kb. 1 hét telt el, azért nem 2 nap, mert pont úgy esett a karácsony...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest