- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GYEREKció
csendes tag
válasz
Freddy TNT #20 üzenetére
Olyant viszont nem találtam... Szerintem az én szerver alaplapomben azt sem lehet letiltani, ahogy a CPU feszültségét sem lehet állítani.
-
GYEREKció
csendes tag
válasz
VladimirR #18 üzenetére
Na, hallod, TE egy isten vagy!!!!
Minden úgy működik, ahogy leírtad!
Igen nagyon hálás vagyok érte Neked! 1990 óta vágyom arra, hogy újra játszhassak ezzel a játékkal, és most végre Neked köszönhetően sikerült!!!!! Csupán csak 14 év... Mi is az?!
A barátom meg lesz halva a gyönyörűségtől!
TERMÉSZETESEN MIDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!! EGY ÁLOM VÁLT VALÓRA ISMÉT!
Már csak egy aprócska technikai kérdésem lenne...
A teljes képernyő bal széle kilóg a monitorról, szóval hiányzik egy kicsi belőle. Szerencsére mondjuk nem jön be a másik oldalon, ahogy ezt szokta tenni anno, de mégis zavaró. Lehetne ezt orvosolni? -
GYEREKció
csendes tag
válasz
Freddy TNT #15 üzenetére
Sajna a Hyper Technology Disabledre állítása nem segített. Ugyanolyan gyors.
-
GYEREKció
csendes tag
-
GYEREKció
csendes tag
Őróla van szó!
Bővebben: link -
GYEREKció
csendes tag
Srácok! Ne ilyen volumenú programra gondoljatok, hanem egy 2D-s Tetris szintű DOS-os programra!
Olyasmire, amit a legelső házi PC-kre készültek.
Szíves örömest elküldöm mailben bárkinek... Egy élmény kipróbálni!
S legalább megmondhatnátok, hogy elég lassú-e ahhoz, hogy játszható legyen. -
GYEREKció
csendes tag
Szóval...
Van egy iszonyú régi játékom, amivel akkor tudtam utoljára játszani, amikor a Guns Roses Magyarországon koncertezett. Akkoriban volt egy döglassú PC XT-m. Az volt csak a jó világ!!!
Aztán lett egy nemtommilyen AT, és azon már olyan gyors volt az általam olyannyira kedvelt játék, hogy többé nem élvezhettem azt az örömöt, amit okozott nekem, és a barátomnak.
Conquest volt a neve, és két dögkeselyűt kellett benne irányítani... Mindegy!
A lényeg az, hogy abban szeretném a segítségeteket kérni, mikéne tudnám a 3.2-es XP SP1-es Pentiumomat lelassítani annyira, hogy játszhatóvá tegyem a játékot...
Ha lehet, akkor pontos használati útmutatóval segítsetek.
Köszi!
Ugyanitt döglassú PC XT-t vásárolnék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest