- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajdouczy
tag
válasz
Ferling7 #5487 üzenetére
Szia.
Találtam egy 8.1 mentést a fórumon. Még Togateam osztotta meg régeben. Az ISO fájl 2015.12 havi gyártmány
Egy ISO fáljban Win8.1 és Win10 egybe, kb 10 gigabyte.
Nem próbáltam ki, de úgy látom, hogy az ISO-t ki kell írni pendrive-ra. Elvileg a Macrium Reflect fog be bootolni, Az images/Win81 mappában válaszd ki a win81_original-00 mentést a telepítéshez.
https://mega.nz/#!d89HhD4T!3qIWYNW3v-DWyZEkNRQIA05B-BJqb6chltp29uO2qoE
-
hajdouczy
tag
válasz
Ferling7 #5481 üzenetére
De van még Windows 8.1 whit Bing single languege, hozzáadható magyar nyelvi csomaggal. ebből elkészítheted a wimboot- módszerrel a telepítőt, és több tárhelyt kapsz, mint az eredeti lark telepítővel.
A licenc-el nincs gond, automatikusan aktiválja magát.De azt hiszem, vissza is teszem a 8.1-et, mert képtelenség normálisan használni a win 10-t ezen a tableten..pedig épp most cseréltem át a két rendszert.
1 hónapig gond nélkül használtam a win8.1-et, most a win 10-el küszködök gépelés közben. Tegnap egy videót nem tudtam folyamatosan végig nézni, mert 83-85 % memória foglaltságnál akadozik a lejátszás. -
hajdouczy
tag
válasz
Ferling7 #5481 üzenetére
Hdrukl.
. . . . . . De van még Windows 8.1 whit Bing single languege, hozzáadható magyar nyelvi csomaggal. ebből elkészítheted a wimboot- módszerrel a telepítőt, és több tárhelyt kapsz, mint az eredeti lark telepítővel.
A licenc-el nincs gond, automatikusan aktiválja magát. -
hajdouczy
tag
válasz
Ferling7 #5481 üzenetére
Nekem ugyan 8i-hez van eredeti, gyári 8.1 rendszerem, amiben elvileg csak a touch screen szoftvert kell lecserélned, de most nem vagyok olyan helyzetben, hogy feltöltsem. Ha érdekel, akkor holnap felteszem ide.
Gyári visszaállítás után készített mentéstől van szó. Macrium reflect által készített mentés, feltelepítéskor a nyelv kiválasztástól kezdheted a beállításokat, úgy mintha most vetted volna
-
AliasB
senior tag
válasz
Ferling7 #4199 üzenetére
Ezek szerint igen
de vajon mi
nem találom sehol ezt a DRM dolgot és sem letölteni sem telepíteni nem tudom. Hogy lehet így megcsinálni egy böngészőt nem is értem. Legalább le lehetne tölteni és feltelepíteni. De most leszedem a legújabbat és feltelepítem hátha akkor majd nekem is lesz ilyen
-
válasz
Ferling7 #4106 üzenetére
Fogalmam sincs? BIOSban az hót ziher, hogy te Windows termékkulcsot nem fogsz találni. Tudod, az bele van kódolva. Továbbra is a megoldás, hogy a táblagépen el kell indítani egy 10es telepítőt. Ha kér termékkulcsot, akkor tényleg nincsen a BIOSban termékkulcs (ez szinte kizárva, mivel Windows nélküli Windows kompatibilis tábla nincs). De inkább senki ne próbálja ezt ki, mert ki is olvadhat a kijelző ettől a művelettől. Inkább küldje mindenki a szervízbe a táblagépét
-
válasz
Ferling7 #4100 üzenetére
Szerintem vidd vissza ahonnan vetted vagy ahova szól a számla és kínlódjanak ők vele.
Szerinted ez a helyes megoldás? Mit kell ezen kínlódni? Fel kell rakni a tízest, vagy a nyolcast, és örülni. Megvan kb fél óra alatt. Ez kb. az a szint, mikor a saját segged nem tudod kitörölni, mert lusta vagy. Szenvedjen vele más
-
ssgk
aktív tag
válasz
Ferling7 #3195 üzenetére
Ok.
Ezzel tisztába vagyok , de nem tudom hogy oldjam meg hogy a billentyűzet is és a peindrive is csatlakoztatva legyen a tab hoz .
És elsősorban egy leírást szerettem volna azoknak akik itt ragadnak mint én ...
Esetleg ha tudnál segíteni hogy oldjam meg azt megköszönném -
Mogyi26
csendes tag
válasz
Ferling7 #2497 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a Lark Ultimate 7i win - otg-usb tiltás témában a gyors hozzászólásokat.
Valószínűleg a [winbond 25q64FWIG] bios chip újraírása lesz a megoldás egy másik ugyanilyen tabból vett rom alapján.
Köszönöm Ferling7-nek a bios írásában jártas kollégák linkjét. Ha minden igaz jó eséllyel sikerül, majd átírni a winbond - bios, memória chip tartalmát. A jövőhéten lehet, hogy megpróbáljuk.AliasB: úgy látom ez a winbond memó chip egy áltatlános célú eszköz. Ez esetben szerintem a reset kivezetés nem a bios resetet jelenti, hanem a memóriatároló chip üzem közbeni resetjét.
AliasB: "találtam 4 kis szimmetrikus kivezetést" 1.8 V. Hát igen belátom vajmi kevés esély volt az 1,8 V-os feszültség esetén, hogy ez egy usb. Én a remény rabja, muszáj volt kipróbálnom. Különben nem bírtam volna aludni.
Guszti1980: A linken lévő leírást kipróbáltam. Ez az, amikor a vol+- gombokat egyszerre benyomva bekapcsolom a tabot, erre jön be a DNX mód. Ez az, ami nálam elvileg az usb hiánya miatt nem működik. Ez egy programozó mód, amivel elvileg lehetne írni a winbond bios chippet is, az usbről. Próbáltam a windows7 és 8 alatt is. Sajnos nem ismerte fel a PC-m, sem a notim a tabot.
togateam: hát igen:
"Step 3: Plug in keyboard into tablet by OTG,after that turn on tablet,restore bios default,save & exit,turn off tablet.
Itt már bukta van ."
Ha sikerül további fejleményt elérnem - beszámolok róla.
-
-
AliasB
senior tag
válasz
Ferling7 #2182 üzenetére
Na ne már
képesek voltak lehagyni??
akkor annál még a 7i is jobb
ugyan az a proci, ram, belső tárhely stb van benne csak nagyobb a kijelző viszont HDMI meg nincs?
Ja amúgy kipróbáltam az autónál a tabot és van róla egy videóm isjól muzsikált. Igaz nem idevág az autós téma de a tab miatt betehetem ha gondolja valaki. Youtubra tettem fel.
-
sarantis
csendes újonc
válasz
Ferling7 #2040 üzenetére
Nálam is ugyanaz jelentkezik, mint Pegazus21-nél (új, tiszta telkepítés után is).
Az eszközkezelőből kinyerhető infók:
Eszköz konfigurálva (oem49.inf) - 15:03:
"Device ACPI\MSSL1680\3&4820efc&0 was configured.
Driver Name: oem49.inf
Class Guid: {745A17A0-74D3-11D0-B6FE-00A0C90F57DA}
Driver Date: 10/30/2014
Driver Version: 11.59.20.989
Driver Provider: Silead
Driver Section: SileadTouch.Inst.NT
Driver Rank: 0xFF0001
Matching Device Id: ACPI\MSSL1680
Outranked Drivers:
Device Updated: false
Parent Device: ACPI\80860F41\4"Az eszköz nincs bekapcsolva (SileadTouch) - 15:03:
"Device ACPI\MSSL1680\3&4820efc&0 had a problem starting.
Driver Name: oem49.inf
Class Guid: {745A17A0-74D3-11D0-B6FE-00A0C90F57DA}
Service: SileadTouch
Lower Filters:
Upper Filters: mshidkmdf
Problem: 0x29
Problem Status: 0xC000025E"Az eszköz telepítve van (sileadtouch.inf) - 15:03:
"Az Illesztőkezelő a következő állapotkóddal fejezte be a(z) ACPI\MSSL1680\3&4820EFC&0 eszközpéldány-azonosítójú eszköz sileadtouch.inf_x86_6bc711ea30dd77e0\sileadtouch.inf illesztőprogramjának telepítési folyamatát: 0x0."
-
nemethka2
csendes tag
válasz
Ferling7 #1954 üzenetére
Üdv! Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Leszedtem a drivereket. Az install.bat-tal megpróbáltam telepíteni, de valahol féluton megállt. Jó sokat vártam, majd maguntam ésmegszakítottam a melót. Kérdésem. Be lehet csak úgy simán másolni a System32 könyvtárba ezeket a drivereket?
-
AliasB
senior tag
válasz
Ferling7 #1958 üzenetére
Gondoltam elkezdem a mutatványt de már jön a bénázás
A másodikat választottam amit belinkeltél (win10)
Van is benne egy használati útmutató de annyira nem érthető számomraszóval leszedtem és ugye maga egy iso fájl amit be kell mountolni hisz anélkül a leírás sem látszik
a rufus programba kell egy iso fájl de az nincs a mountolt lemezen. Maga a letöltött isot kellene vele bootolhatóvá tenni amibe a leírás van és be kellett mountolni? Mert akkor nem értem mi értelme volt a mountnak mert ha a rufusal megcsinálom pendre akkor úgy is látom.
-
AliasB
senior tag
válasz
Ferling7 #1958 üzenetére
Tesómnak sikerült ilyen állapotba hoznia
belőle kinézem, hogy törölte
Semmilyen mentés nincs
Jó lenne ha én tudnám megcsinálni és nem a szerviz
Köszönöm a gyors segítséget neki is látok a műveletnekcsak nem vagyok annyira béna, hogy egy ilyen részletes leírás alapján ne sikerüljön
Egyenlőre feltöltöm az akkuját de nem látom meddig van feltöltve
gondolom az a kis piros led a töltést jelzi és ha tele van zöldre vált
-
pusihusi
addikt
válasz
Ferling7 #1941 üzenetére
Igen én is mint már említettem hogy 3-4 szer próbáltam, de nekem csak 53%- ig jutott, s feladtam, S ment a Wimboot. Csak azt a k.. recoveryt tudnám törölni mert nekem tök üres. Én is megnéztem a tesztet de majd legközelebb mutatja be a Win 10-re a frissítést. Kíváncsi vagyok hogyan csinálja? Nekem pendiről sem ment.
-
rico21
tag
válasz
Ferling7 #1895 üzenetére
"MCT-al sikerülni szokott különösebb gond nélkül. Vagy kapásból felteszed win10 wimboot-al."
Mi az az MCT nem értem?
Gondoltam csinálok egy USB WIn10 telepítőt, aztán innen már letöltöttem a drivereket, aztán remélem be bootol usb ről! Azt már olvastam hogy kell aztán úgy jó lesz minden! -
rico21
tag
válasz
Ferling7 #1891 üzenetére
Meg volt az is, de az a vicc hogy az asztalon kattintva jobb gomb képernyő felbontásnál az 1280x768p az ajánlott és le se lehet nyitni a fület, sőt szürke az az opció!!
De meg nézem holnap!!
De az a lényeg hogy másnak is volt /van ilyen, akkor nem a készülékkel van a gond csak valami SW. hiba!!
Ha meg van a meg oldás akkor szólok!
Win 10 tiszta telepítés jó lehet ha nem megy az upgrade? -
togateam
senior tag
válasz
Ferling7 #1782 üzenetére
A gyártó miért nem foglakozik vele?
A gyártó egy tökéletesen működő készüléket ad a kezedbe,csak azokkal van baj akik letörlik a szerintük fölösleges partíciót.A normál frissítésnél az alap driverek szépen jönnek tovább nincs is vele gond.És ha már valaki olyan hülye hogy elbaszni tudja akkor tudjon már annyit tenni magáért hogy felmásol 1 kibaszott drivert.A wimbootos telepítőre meg megint csak annak van szüksége akinek nem felel meg a recovery, és bla.bla.bla.
Naponta ketten írnak hogy hogy kell feltenni mert nem tudják megcsinálni,én már írtam egy teljesen automata egyszerűsített full isót,(a 7-és 8-nál a te alapjaidat használtam,biztos hogy jók mert nálam teljes káoszt csinálnak
) de hiába írom tele leírásokkal,figyelmeztetésekkel nem olvasnak,nem látnak. És egy vacak driver az oka,na jó legen kettő,mert az acceleró is köhögős.
-
togateam
senior tag
-
adika4444
addikt
válasz
Ferling7 #1716 üzenetére
Szia!
Köszönöm.
A 3 napos dolog nem úgy van, ha garis problémám van akkor kérhetek csak cserét vagy pénzvisszatérítést?
Mondjuk megkérdezem őket h van-e mód visszacserére, ha azt mondják hogy van, íratok egy papírt, és ha nem veszik vissza akor ott lesz a kezemben a bizonyíték.Köszi a felhasználóneveket is akiknek van, majd megkeresem őket, ha nem ők lesznek a gyorsabbak és válaszolnak itt
.
-
adika4444
addikt
válasz
Ferling7 #1712 üzenetére
Köszi! Ez jó hír.
Most már csak két kérdés:
1.
Hogyan lehet gyári állapotba visszaállítani? Eladás, stb...
2.
Tesco-ból vajon a 35000 Huf-os darabot meg lehet vajon venni úgy, hogy visszaviszem ha nem válik be? Jó okom van rá hogy kipróbáljam, tehát nem csak a design-t akarom megnézni...szerk:
Egy Pentium N3540 4 GB ram 120 GB Samsung 840 Evo SSD konfighoz mérten ez mennyivel lassabb? 10I-re gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest