- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #4513 üzenetére
Dehogy kell nekem,van 10i-m
Sőt azt is elakarom majd adni az EB/Olimpia után,már nem lesz rá szükségem
Kimondottan csak ezért vettem hogy bárhol is járok a nyáron tudjam követni a magyarokat !!! (Firefox+Horizon go + Hola kiegészítő (magyarra állítva) tökéletesen működik bárhol a világban).
-
Jovanny2
őstag
válasz
pusihusi #4446 üzenetére
Én nem vitatkozom, de a kolléga hülyeségeket állít magabiztosan. Nyilván rossz Tesco-t választott, ha azzal a szöveggel etetik, hogy 3 napig hozzájuk, aztán ágyesz-bugyesz, intézd magad...itt a szöveg az, hogy 3 napig cserekészülék vagy pénz vissza, utána szerviz. Miért kéne nekem tudnom, hogy ki a rák a hivatalos szerviz (ha itt épp nem olvasnám, és felejteném el 5 perc múlva)? A Tesco nem küld oda, hidd el. De hogy jobban érezze magát: igaza van, én kúrtam ki magammal, vállalom a következményeit. Téma berekesztve.
-
zzzn
csendes tag
válasz
pusihusi #4431 üzenetére
Közben még egy érdekességet tapasztaltam. Megpróbáltam módosítani a jelenlegi kulcsot az eredetire, de nem fogadta el, sőt, egyiket se fogadta el a korábbiak közül...
Szóval egyszerre csak egy kulcs működik. Csak az automatikusan generált, a többi valamiért nem megy. Jó,hogy nem is kell, csak fura ez az egyszer használatos kulcsosdi.
-
cabriobarat
tag
válasz
pusihusi #4415 üzenetére
Köszi a választ!
(többieknek is köszi)
Csak kicsit bosszant, hogy most szólt, hogy eladja, mikor megjöt épp a 7i, pedig tudta, hogy veszek.Egyébként teljesen korrekt kis kütyü, így fél óra használat után.Meglepően jó, főleg az után a teszt után amit a tech2 csinált róla a youtub-on.Vagy nem ért hozzá a csávó...esetleg szándékos..., de még mindig fentvan az a SZERENCSÉTLEN videó a tabról. -
togateam
senior tag
-
togateam
senior tag
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #4225 üzenetére
Win 8.1 Lark 10i köszönet a kollégának
(ott van az imz writter is amivel használhatóvá tudod tenni ( azt én is megszívtam)) -
Imre_
csendes tag
válasz
pusihusi #4128 üzenetére
Az elozobol lemaradt annyi hogy a 8i rol van szo
Nem probaltam meg. Delutan megnezem. Kivancsi vagyok mi fog tortenni, azok utan hogy egy 0 km-es win 8.1 recovery utan sem lett jo. El lehet egyaltalan rontani az ujra telepitest, mert arra is gondoltam hogy valamit nem jol csinalok, mivel a reg elfeledett kezdokepernyore beallitott hatter fogdott recovery utan.
-
Is-tee
aktív tag
válasz
pusihusi #3937 üzenetére
De nem tudom újra indítani sem, kikapcsolni sem! Wimboot-ot meg azért nem tudom megpróbálni, mert se OTG-m nincs, se USB hub-om! Lehet ma vissza viszem, mert Szombaton vettem, hátha kicserélik, mivel 3 munka napon belül vagyok! Nem tudom elhinni elhinni, hogy ennyi macera van egy Windows 10 frissítéssel!
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #3880 üzenetére
Az első naptól sötétség és fény lett,
A második naptól szétvált a tűz és a víz,
A harmadik naptól forgatja a Napot és a Földet,
A negyedik naptól csillagokat látsz, ha felnézel az égre.Oh yeah,
Oh yeah - mondta az Úr, hogy
Oh yeah...Az ötödik naptól az állatok sokasodni kezdtek,
A hatodik naptól a képére formált egy embert,
A hetedik naptól üldögél és azt hiszi, hogy kész van,
A nyolcadik naptól kiabál és üvölti, hogy Oh yeah(Schuster Lóránt)
-
laposonly11
senior tag
válasz
pusihusi #3860 üzenetére
"Az Amerikai Védelmi Minisztérium ugyanis bejelentette, hogy a következő egy évben 4 millió eszközük operációs rendszert frissítik a legújabb, Windows 10-es rendszerre, amire véleményük szerint a költségcsökkentés és a biztonság miatt van a legnagyobb szükség."
- Az amerikai vezetés-ben dolgozók szellemi szintjéről meg csak annyit, ha képesek voltak ilyen kérdést rakni a vízumigénylés oldalára mint: "ön volt, vagy jelenleg is tagja e, ismert terrorista csoportoknak?"
Akkor inkább hétköznapi felhasználók fórumait olvasom Win10 ügyben!"A közelmúltban számos kritika érte a Védelmi Minisztériumot, amiért sok helyen még mindig a már évek óta nem támogatott Windows XP operációs rendszert használják, így vélhetően ez is közrejátszhatott a mostani döntésben."
- No comment, ez így normális(?) is lenne ha Romániáról/Magyarországról lenne szó, de USA??? Bezzeg a filmekben szuper kütyükkel rohangálnak!
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #3757 üzenetére
Akkor pontosítunk a neven,természetesen minden Szemelyi számítógép PC- de az elterjedt PC az a IBM-PC.
Így tehát a Videoton TVC Nem IBM-PC volt.És abban igazad volt hogy volt hozzá egy Dos szerű valami de az nem volt Dos.
"A TVC az operációs rendszerét, a TVC OS-t ROM-ba égetve tartalmazta, a BASIC interpreterrel együtt; ez a rendszer csak kazettás adattárolásra képes (ideértve memóriaterületek (programok) komplett mentését és betöltését, illetve egyfajta korlátozott fájlkezelést is), azonban létezett hozzá egy UPM nevű operációs rendszer is, ami a CP/M TVC-re átírt verziója volt, illetve egy VT-DOS nevű, DOS 3.10 kompatibilis rendszer is. A VT-DOS segítségével IBM PC lemezek írása/olvasása volt lehetséges, de ez nem jelentett hardverszintű kompatibilitást a PC-s floppykkal."
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #3753 üzenetére
Akartam írni hogy biztos hogy Basic volt rajta,de inkább utána néztem
[Videoton TVC]
Ez volt a magyar ZX Spectrum
Emlékszem(ez túlzás csak talán rémlik) mert volt rá Forma 1 magyar program -
V0yager
csendes tag
válasz
pusihusi #3566 üzenetére
Próbáltad a táblagépet rákötni a Technika tv-re? Melyik típus a tiéd? Monitorként használva a tv-t nem igazán tökéletes.
Hibajelenség:
1.
Lark 7i win és Technika 22W_LCD_TV párosítás 1776x1000 felbontásnál marad 2-3 mm fekete keret a képernyőn körbe ez még nem is lenne baj, de 1920x1080 felbontásnál felnagyítja az asztalt annyira, hogy körbe kb. 10 millimétert levág belőle.2.
Lark 7i win LG IPS231 párosítás 1920x1080 felbontás ez rendben van.3.
Lark 10i win LG IPS231 párosítás 1920x1080 felbontás ez is rendben van.4.
Asztali számítógép Technika 22W_LCD_TV párosítás vga (d-sub) kábellel összekötve 1920x1080 felbontás ez is rendben van.5.
Asztali számítógép Technika 22W_LCD_TV párosítás hdmi kábellel összekötve ugyanaz mint az 1. pont.6.
Lark 10i win Technika 22W_LCD_TV párosítás ez a legcifrább a monitor közepén látható egy kb.1080x1080 pixeles kép ami még torz is, vertikális irányban nyújtott.Mindkét táblagépen Windows 10 van, Intel HD Graphics illesztőprogram dátuma 2015.08.17, verzió 10.18.10.4276.
Teszteléshez az Asphalt 8-at használtam, ami a 7i-n rendesen fut a 10i-n el sem indul, ezenkívül a 10i-n az Intel HD grafikus vezérlőpultját sem lehet megnyitni csak gondolkozik 1-2 percig indulásnál és leáll. Az illesztőprogramot visszaállítottam egy régebbi verzióra ezzel sem lett jó, majd eltávolítottam teljesen, újraindítás és vissza a legújabb driver semmit nem változott.
Ha ki tudod próbálni, hogy a Technika tv-nél ez hiba, sajátosság vagy az általam még meg nem talált beállítás kérdése vagy lenne valami ötleted vagy bárki másnak annak örülnék és hálás lennék.
Lark 7i win
Lark 10i win
Technika 22W_LCD_TV full hd
LG IPS231 monitor -
bigsee
addikt
válasz
pusihusi #3695 üzenetére
Miért, a tíz mit hoz? Persze, hogy átlép, hiszen ingyen van és legalizálja a lopott windózokat. Pont az a 60-70%-a a felhasználóknak teszi meg ezt
De off!
togateam: ha harminc éve a létrán lépkedsz, akkor tudod, hogy mi volt az xp leváltásánál, meddig maradt még "életben tartva" pont a felhasználók igényei miatt. Az újabb nem biztos, hogy jobb...
Harminc éve milyen windows volt egyébként...???
-
Syl
nagyúr
-
-
kj421
csendes tag
válasz
pusihusi #2694 üzenetére
A Win által felajánlott frissítés esetén a telepítő rész menthető
SD kártyára is .
Igy csak 2 GB üres hely kell ...
Meg kellene nézni , hogy a gyorsító tár és a hibernálás menyi
helyet foglalnak , ez legalább 2-3 GB is lehet nálad ...
Gyorsító tár méretét érdemes beállítani (pagefile)
Hibernálás letiltása ...
Ha van ofisz az is több GB ...
"lark_8i_win10_x86_touch" és "BMA2x2Accelerometer.dll"
kelhet ...De van "lark8i_sterowniki_win10" is ...
Sajnos a Win roszat telepít , gyári alap álapotba hozáskor is
törli a jót és mást rak a helyére ...(tegnapi adat)
OTG kábel , egér ami mindenféleképpen kellesz ...
Win 10-nél 6 GB és még több is lehet a szabad terület ... -
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #2280 üzenetére
Akkor javaslom átböngészni az árakat és utána drágának kiáltani :
windows tabok -
Syl
nagyúr
válasz
pusihusi #2227 üzenetére
Csak ugye megy a vetítés minden fórumon, hogy a WP a megtestesült tökéletesség, ha meg valami problémát írsz le, azonnal neked esik három fanboy, hogy user error, meg "senkinél nincs ilyen gond" etc...
(#2228) AliasB
tablet pedig windows (szerintem) de aki mást választ és szenved vele az magára vessen mert nekem ezek tökéletesen működnek
Én pedig úgy látom, hogy tabletre vagy iOS vagy Android való, nem Windows.
-
AliasB
senior tag
válasz
pusihusi #2227 üzenetére
Mostanában nem néztem az árait és a felhozatalt de ezt én még 3éve rendeltem
akkoriban a MM-ban 3ezerért vesztegették
bár lehet ott még mindig annyi
hátha találnak egy balekot aki megveszi annyiért is
A WP sose volt jó
telefonra csak is android a király
PC, laptop, tablet pedig windows
(szerintem)
de aki mást választ és szenved vele az magára vessen mert nekem ezek tökéletesen működnek
-
Slapy
aktív tag
-
Ferling7
tag
válasz
pusihusi #2123 üzenetére
Ne hülyéskedjetek már!
Nem gondolhatjátok komolyan, hogy egy mai korszerű windows op. rendszer cirka 4Gb, mert annyi van a "c" meghajtón? Amit image-nek látsz az szerves része a rendszernek tömörített formában.
Nem tűnt még fel, hogy amint valaki törli a recovery particiót oda a teljes rendszer?A frissíts win10-re üzenetek leszedése a KB3035583 frissítés eltávolításával lehetséges + restart.
ForrásVezérlőpult (Control Panel)
Programok eltávolítása és hozzáadása (Uninstall Programs and Features)
Telepített frissítések megjelenítése (View installed updates)
KB3035583 megkeresése (Security update (KB3035583) )
Jobb klikk Eltávolítás (Uninstall)
Újraindítás (Restart)Mivel fontos frissítésről van szó, a Windows Update ismételten vissza akarja rakni. Véglegesen csak rejtett frissítéssé alakítva szabadulhatunk meg tőle.
El kell rejteni a KB3035583 frissítést a további megjelenéstől
Windows Update (wuapp.exe)
Frissítések keresése
Fontos frissítések között KB3035583 megkeresése
Jobb klikk Frissítés elrejtése (Hide update) -
togateam
senior tag
-
togateam
senior tag
-
Ferling7
tag
válasz
pusihusi #1939 üzenetére
Már említettem volt.
Media creation tool-al leszedtem az ms oldaláról a win10 home-t és pendriveról elindítottam a frissítést. Kicsit hosszan tartott, de sikerült. Megjegyzem 3x próbáltam windows update-el a frissítést és minden alkalommal igaz más telepítési fázisban, de hibával kilépett hátrahagyva egy nagy katyvaszt amin csak az újratelepítés segített.
És mivel a frissítéssel telepített op-renszer több tárhelyet foglal, készítettem wimboot telepítőt int. driverrel és azt tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest