- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
próbáld itt: [L]http://www.station-drivers.com/page/atidriv.htm[/L] lentebb vannak mobil cuccok is. Amúgy haverom Clevo gépének is hasonló a nyűge. Ha nem boldogulsz elküldhetem az Ő driverét...
-
Rayn0r
csendes tag
fujitsu siemens :) a laptop ha ezt a markat kérdeztétek :) a driveres cd-t pedig elhagytam vagyis nem tlalom :((( azota is verem a fejem a falba :((((
-
karib
addikt
Notebookhoz általában a gyártó által kiadott drivert kell használni, ha a gépnek van beazonosítható gyártója, ott kellene először próbálkozni. Ha nincs, akkor bonyolultabb, az ATi asszem nem ad ki mobil cucchoz drivert. Talán ezért van moddolás, amint korábban elmlítették...
-
erdoke
titán
Idézet az ATi honlapjának Mobile Graphic drivers részéről:
''Display drivers and multimedia applications for notebooks with ATI graphics solutions are available for download from your Notebook manufacturer.
For your convenience, a list of links to notebook manufacturers is available in the ATI Onboard section of our website.
The display driver supplied with a given notebook has been customized for:
the built-in flat panel display
any other graphics or video options installed in that specific computer.
As a result of these customizations, ATI Customer Care is unable to offer drivers for notebooks.'' -
Rayn0r
csendes tag
hm ez a modolas nemtom igazan mire volt jo azért köszi :)) egyebkent ezek utan sem tudta instalalni a catalystot és azt irja hogy :
A telepítő nem talált erre hardwer és szoftverkonfiguraciora telepithető elemeket. Gondoskodjon a megfelelő harwerről és szoftverről -
Bash
őstag
Az enyémben csak Mobility Radeon 7500 van. Én Catalyst 3.8-at használom, de bármelyik asztali videokártyához írt dirvert lehet használni, csak egy kicsit meg kell moddolni:
[L]http://www.driverheaven.net/patje/[/L]
De nekem megvan még az eredeti CD is, ha gondolod a drivert elküldhetem róla. -
Rayn0r
csendes tag
(CPU) n/a-Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz .:. (RAM) usage: 209/510MB (40.98%) .:. (GFX) unknown, (Display) 1024x768/32bit
|07:24| »» [ @Rayn0r^] (OS) Windows XP Home Edition, Szervizcsomag 1 (5.1 - 2600), (installed for) 42w 5d 6h 56m, (uptime) 1h 6m 50s .:. (HDDs) 3.39G/37.2G(9.1%) free
P4 2,8 512 DDR ram. -
Rayn0r
csendes tag
Sziasztok eleg fontos segitséget szeretnék kérni. 1 virus miatt ujra kellett telepitenem az xp-t és most ugye elveszett minden a videokartyarol is és én amilyen bena vagyok ugye elhagytam a driveres cd-t is amit a laptophoz adtak...
mobility radeon 9000 van benne és nagyon szerretném ha valaki tudna 1 jo driverhez linket adni vagy valahogy segitséget nyujtani :) köszi
(CPU) n/a-Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz .:. (RAM) usage: 219/510MB (42.94%) .:. (GFX) unknown, (Display) 1024x768/32bit
Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest