- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
bundas
csendes tag
http://madarasz.uw.hu/linuxpda/img_5902.jpg
http://madarasz.uw.hu/linuxpda/img_5903.jpg
http://madarasz.uw.hu/linuxpda/img_5904.jpg
http://madarasz.uw.hu/linuxpda/img_5905.jpg
http://madarasz.uw.hu/linuxpda/img_5906.jpg
http://madarasz.uw.hu/linuxpda/img_5907.jpg
http://madarasz.uw.hu/linuxpda/img_5908.jpg
Projekt félig kész, köszi a csatit, beválik.
Még az egeret kell feléleszteni. -
Cartoza
aktív tag
Ha már alkatrészes topik akkor
- Intel P3 500-as proci MMC2-es foglalat (bele megy a P2-es gépekbe is)
- Intel celeron 500MHz mobil proci (micro-pga2-es foglalat)
- Intel 300MHz-es MMC1-es proci P1esekhez
- Compaq Armada 1700/1750 CD-rom beépítő keret.
- laptop táska esőkabát
Gericom Silver Seraph (TS30T):
- borítása teljesen jó állapotban
- németnyelvű billentyűzet
- floppy meghajtó beépítő kerettel
- CD-rom beépítő keret
- az alaplapja is megvan de valamelyik része hibás. Három részre bontható a lap, a video, táp rész.
Gericom overdose 3:
- vinyó beépítőkeret
- hűtő
- floppy meghajtó
- borítás
- aksi elektronika
IBM A20-A22:
- floppy
- TFT felső borítás
COMPAQ Armada E500:
- alaplap 650-es Intel P3 procival
- 18,5V 2,7A táp
- beépítő keretek
- floppy
- aksi elektronika
- borítás
- magyar billentyűzet
TOSHIBA 8100:
- alaplap
- borítás
- billentyűzet
Kijelzők:
-13.3''-os HYUNDAI HT13X13-203
-13,3''-os SHARP LQ13X02C
-15''-os Hitachi TX38D85VC1CAA
Ezek sok féle típushoz jók lehetnek szóval ha kijelzőt keresel jó helyen vagy
Aksik:
-Tosiba 8100
-HP 4100/4150
-Gericom Silver Seraph
-Dell 3500 -
bundas
csendes tag
egy hete már öszedobtam egyet, de még nem mertem bedugni az usb portba
Mivel az ic ingyen van, ezért párszáz ft-ból összejön, ha mindent magadnak csinálsz.
szerk:
Bedugtam, felismerte, mindjárt meghallgatom a hangját.
Jó pici lett -
überfaller
aktív tag
up
-
überfaller
aktív tag
FEL B.U.É.K !!!
-
überfaller
aktív tag
up
-
überfaller
aktív tag
jó topic ne hagyjuk elveszni
-
überfaller
aktív tag
válasz
tupacamaru #43 üzenetére
sajnos nem bízom benne
-
tupacamaru
veterán
válasz
überfaller #41 üzenetére
Postán még mindig nem?
-
bundas
csendes tag
válasz
überfaller #40 üzenetére
Ehhez mit szólsz?
Saitek Notebook Multimedia Speaker USB 3000 bruttó
www.vcomp.hu
Nem találtam róla semmit a neten sajnos -
überfaller
aktív tag
válasz
tupacamaru #37 üzenetére
igen
-
bundas
csendes tag
válasz
überfaller #36 üzenetére
Ilyet már gyártottam
Texastól lehet minta IC-t rendelni, aztán kb 12 passzív alkatrészből kész is az USB hangkártya. Ha nagyon unatkozom,majd megpróbálom összezömíteni apróra..
-
tupacamaru
veterán
válasz
überfaller #36 üzenetére
A 6gb-os Hitachi megvan még?
-
überfaller
aktív tag
lenne egy hangkártyhibás notebookom, nem hiszem, hogy meg tudnám fizetni a javítását ezért keresek hozzá USB-s hangkarit valami egyszerűt, de kishazánkban még nem találtam csak 30k-s csodákat magam meg egy pendrive méretű egy be egy kimenetes egyszerü bigyeszt keresek
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy sub notebookom, név szerinz Sony Vaio PCG-N505X. Nah, szóval az a baja, hogy kapott egy kevés vörösbort és hát ez betett neki. Állítólag egy kondi ment rajta tönkre, de amikor azt megnézték azt modták egyéb baja is van. Szóval ha esetle van valakinek egy alaplapja elfekvőben, vagy tudja esetleg hol lehetne egyet beszerezni emberi áron, kérem jelezze.
Előre is köszi! -
LocalNerd
tag
Jah, optikai meghajtók: Ez mind csak spekuláció a részemről, mert nyilván az adott típus, gyár, széria számít. Szóval ez inkább amolyan ''ha ezek a gyártók ezt mind elszúrták, hadd ne bízzak bennük'' érvelés! Nos, baráti körömben 3 Pioneer DVD (2 asztali, 1 noti) halt ki az elmúlt 2 évben, kevés használat után, és 2 Toshiba noti meghajtó (1 kombó, egy -DVD RW). A Toshiba és a Panasonic, valamint a Toshiba és a Samsung úgy néz ki, sok esetben ugyanaz. Mivel olyan sokan nem gyártanak notebook írót, olyat, amit itt is be lehet szerezni, ez elég rendesen leszűkíti a kört. Asztali BenQ-kel eddig jó tapasztalatom van, notiban NEC-vel szintén (NEC 6650, bár elég zajos mondjuk). Tudtommal az NEC egy nagy OEM gyártó, és az Aopen is tőlük vesz - Aopen íróm még nem volt, de ha ugyanaz, egyelőre megszavazom nekik a bizalmat
-
LocalNerd
tag
Én arra számítok, hogy 2006 júniusig úgy 800 Ft-ra esik, az év végére pedig 500-ra. Hozzá kell tennem, hogy a DL lemezek előállítása technikailag nehéz, és nagy a hibaszázalék is, de szvsz ez egyszerűen piac kérdése. Annyira sok DL-es írót adtak el, hogy nagy üzlet lesz a lemez, de csak ha lejjeb pozicionálják az árát. Eddig a Verbatim gyártott főleg nagy mennyiségben, és nagyon nagy hasznot kaszált rajta. Gondolom a többi gyártó is rámozdul... Az új sztenderdek meg szokás szerint kezdetben tuti drágák lesznek tömeges otthoni használatra.
-
bundas
csendes tag
Ha valaki szétkapna egy laptop cd/dvd meghajtót, jól jönne belőle az elektronikát a fejjel összekötő kábel csatlakozója. Pl jó lenne egy t22- ben lévő CD/DVD meghajtóban lévő csati.
Barkács célra kellene, ami nekem volt, az egyik meghalt kiforrasztás közben, a másik meg alapban törött volt. -
Viktor X
tag
Sziasztok tudja esetleg valaki, hogy a Mobile AMD Sempron 3100+ (1.8 GHz/ 256 kB/ 25 W) proci az 32 vagy 64 bites?
-
LocalNerd
tag
Jah, a 4 ezer különbség ott van, de szvsz a DL lemezek ára hamarosan nagyon lemegy majd, és van értelme a majdnem dupla kapacitásnak. Hamarosan ez lesz a ''pont eggyel régebbi'' technológia, vagyis az, amihez van nyersanyag megfizethető áron
És nem hiszem, hogy azért veszel laptopba írót, hogy 2 hónap múlva bosszankodj, hogy milyen macerás lenne cserélni. Amúgy a laptop optikai meghajtókkal eleve elég rossz tapasztalataim vannak, az NEC-ben még valamennyire bízom...
-
-
rozsomak
tag
hp omnibook xe2 -be kene 12'' os 800x600as ADI kijelzo, illetve ami ennek a csatlakozoival kompatibilis
-
LocalNerd
tag
A Sempron proci nehéz ügy. RAM, HDD: újonnan a legjobb a nagyker lenne, ha tudsz vásárolni ott: sowah.hu, esetleg juventus-team.hu - ez utóbbi élettartam garis Kingston RAM-okat is árul. Ha az nem megy, acomp.hu vagy notebook.hu, esetleg a notebookzone.hu, ezeknél vigyázni kell az árral, néha korrekt ;) általában drága. Amúgy az aproneten van RAm meg HDD.
-
mhif
senior tag
up
-
balkó
aktív tag
Hali!
Notiba kellene DVD-író. Ha van eladó (lehetőleg új és garisírj mailt plíz
-
mhif
senior tag
Na szia, sziasztok! Kiderült, hogy sempron proci kellene a notiba! Tehát kéne bele ilyen proci, ram512/400ddr, meg 40g-ás vinyó. Ezeket újonan, vagy vmennyi garral, ha van vkinek esetleg! És mondjatok boltokat pesten ahol ezeket így külön beszerezheten, lécci, lécci
Köszönöm -
LocalNerd
tag
Nah, akkor az általam keresett hardverek:
Nekem egy Mitac Minote 8060-as (Gericom Hollywood) inverter board kellene ( pwa-stingray inverter bd(for 8640), Mitac rendelési ref. szám: 541150340202 ). Egy bazi rendes szerelősrácnak köszönhetően már biztosan tudom, mi szállt el az inverter boardon, ez pedig a trafótekercs, illetve az azt vezérlő, ''U2'' jelzésű, 8 lábú kis félvezető cuccos (a szám egy része leégett
Úgy néz ki, ilyen invertert csak néha-néha dobnak fel a német ebayre elfogadható áron, osztrák szerelők. Rendelni drága és nagyon nehéz. Ha netán valakinek lenne ilyen, vagy feltehetőleg kompatibilis darabja, esetleg rossz Hollywoodja, rendkívül örülnék neki.
Ehhez a típushoz kellene nekem 6600 mAh-s akku és egy normálisabb, nagyobb teljesítményű (80-90W) táp is. Nem mintha erre itt nagy esély lenne, de ki tudja -
LocalNerd
tag
Üdv. Valamennyire értek. Pont az első kérdésedben nem vagyok otthon, de úgy tudom, ez a két mobil proci teljesen más architektúra és tokozás. Külön egyik CPU-t sem láttam sehol, ezért is lenne érdekes ez a topik - hátha itt be lehetne szerezni őket. Mobil játékra mindkettőnél jobb procik vannak amúgy - a Dothan mobil is, erős is, a mobil A64 és PIV erős, csak nem igazán mobil
A mobil Sempron olcsó, a Turion 64 bites szoftverekkel talán erős lesz majd, és mobilitásban jó.
Én keresek itt elsősorban, nem eladok, de a DDR-nél meg kellene adnod, hogy milyen típust keresel (fizikai méret, sebesség, netán CL). Mostanra a noti RAM árak kb. egyeznek a PC-s árakkal, 400 Mhz-es 512-es 12 e körül már van.
HDD: PATA, SATA? 4200, 5400 vagy 7200 rpm? 2, 8 vagy 16 MB cache? Felteszem, hogy PATA, 4200 ne legyen, mert lassú, 7200 ne legyen, mert tönkremegy. Toshiba 5400 rpm 16MB cache nagykerben most 15-16 e nettó. -
mhif
senior tag
No akkor én bekérdezek gyorsba:
Szia, te értesz a notebook-okhoz?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mobil AMD turion 64 (ml30) prockós alaplap fogadja-e a mobil sempron procokat??? ÉS milyen árba lennének ilyen prockók, már ha létezik ez külön itt Mo-on. Esetleg tudnál mondani egy árat 40 G körüli noti (2,5) hdd-re, és 512 ddr ramra? Neked, vagy vkinek vannak ilyenek esetleg??
Előre is köszi, mhif -
LocalNerd
tag
Szervusztok, kollegák, szervusz, moderátor. Arra gondoltam, hogy ugye a hordozható gépek alkatrészei közel nem olyan kompatibilisek, mint az asztali gépekéi (illetve még annyira sem
), ezért sok esetben igen nehéz típus-specifikus alkatrészt találni. A bütykölő/szervizes/sokláda alkatrész-tulajdonos PH! tagok aligha tudják az összes szóba jöhető cuccot folyamatosan hirdetgetni, hátha beesik egy pont az adott akkura, LCD-re, hűtőre, panelre, akármire vadászó érdeklődő. Szóval talán hatékonyabb lenne indítani egy külön fórumot Laptop/notebook/tablet pc alkatrészek, vagy Hordozható számítógép-alkatrészek címen, ahová a keresett dolgokat lehet posztolni. Így könnyebb lenne nyomon követni, hogy ki mit keres.
Tisztelt Mod, ha szerinted marhaság, kérlek töröld, vagy használd fel a gondolatot belátásod szerint!
Aktív témák
Hirdetés
- REpont és hulladékgazdálkodás
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged