- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Aktív témák
-
verlin
csendes tag
Nekem Amilo pro Fujitsu Siemens laptopom van és hasonló problémákkal küzködtem. A tapasztalt jelenség: Bekapcsolás után jól működik kb 10-15 percig, majd drasztikusan lelassul a laptop. Videofilmet nem lehet nézni vele, a taskmanager 100%-os processzor kihasználtságot jelez. Ha leállítom az alkalmazások nagy részét a processzor teljesítménye lecsökken kb 12-20%-ra de a laptop továbbra is használhatatlan. Ha újrainditom a laptopot, a helyzet gyakorlatilag változatlan. Ha viszont hagyom lehülni és úgy indítom újra, hogy kb 5cm-es távolságtartókra helyezem, hogy tudjon megfelelően szellőzni, a lassú laptop meggyógyul és csodálatosan működik. A processzor teljesítménye még videofilm lejátszása közben sem megy tartósan 2-3% fölé. A hibát tehát a laptop túlmelegedése okozta. Az említett laptop nagyon vékony kis készülék és a kezelési útmutatóban felhivják a figyelmet a helyes elhelyezésre (pl. ne rakjuk ölbe, terítőre, stb), de arra, hogy normál síklapon történő elhelyezésnél is lehet ilyen probléma, nem térnek ki. A túlmelegedési hibára korábban is gondoltam, de informatikusokkal konzultálva mindenki képtelenségnek tartotta, hogy ez lehet a hiba oka. Szerintük, ha túlmelegedés van, akkor a processzor inkább leáll, "megadja magát". Többnyire videocodek letöltési problémát, vagy valamilyen vírust, esetleg férget, vagy akár a vírusírtót (AVG free) tartották a hiba okozójának. Tévedtek. Mivel a hiba okát csak többszöri próbálkozás, idegeskedés után sikerült megtalálnom, gondoltam közreadom, hátha valakinek a segítségére lehet.
-
Myki19
aktív tag
Acer TravelMate230
-
Myki19
aktív tag
Tehát olyan problémával állok szemben hogy van mikor teljessen játszható a játék,de van hogy olyan szinten irányithatatlanul lassú hogy az már bosszantó,Friss inditás után is előfordul,de ugyan ez igaz a többi program ra is!Mi lehet a baj?Talán túlmelegszik és visszavesz a teljesitményből,nem értem kérlek segitsetek!
Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest