Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
nekem dupla akksis parkside van, 50 cm törzsátmérőjű fenyőfát is a vágtam már ki vele. ház körüli munkára jó, vág ezerrel, de pl. több m3 tűzifát nem ilyennel állnék neki felvágni, mivel huzamosabb ideig nem lehet vele dolgozni, mert melegszik. külön emiatt akksikat, töltőt meg pláne nem vennék, mert a szett az árából már majdnem kapsz egy benzines stihlt vagy egy husqvarnát.
amúgy ebbe a parkside akksis gépbe (bár gondolom, hogy ez nem típus specifikus) milyen láncolajat ajánlotok, ami nem olyan drága? a gyári bio a bio volta miatt szimpatikus volt, de lehet, hogy amúgy meg nem sokat ér, nem tudom.
-
Butcher82
senior tag
Nincs tapasztalatom akkussal, de körbe nézve az árakat talán ez a legkorekktebb. Ha valóban csak pár alkalomra kell, illetve kertben "nyers" ágakat akarsz aprítani akkor szerintem nem nyúlsz mellé. Egy 25cm-es átmérőhöz azért biztos kell némi türelem.
Illetve ehhez illik azért 2db 4Ah akku is feltöltve mielőtt nekiállsz dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest