- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stihl024
junior tag
Csak az én hatásomra amit tudok 6-7 ember ezért vette az Efco-t ( pirosban szebb szerintem mint a narancs színben) de szerintem lényegesen több ember mint azt gondolnánk. Azt a gépet több esetben kipróbáltam, nem csak fűrészbakon 3 karika hanem videón kívül jött velem dolgozni. Aki megvette azt a gépet az én hatásomra mindenki meg van vele elégedve , tűzifa darabolásra még mindig a topp ár-érték arány (tudom, hogy elcsépelt szöveg) .Sokszor lehet nincs igazam ,de ebben 100%-a meggyőződésem, volt itt már olyan aki "olcsóhúsnak híg a leve " kategóriába tette de van idióta felhasználó meg a normális. Az idióta is a gépet hibáztatja ha beszarik nem magát.
-
Stihl024
junior tag
Szia! Hasonló gépem volt nekem is Mc738 néven de a régi 436 -ban is ez a szivacs szűrő van. Elmondani nem tudom hány köbméter fűrészárú lett méretre szabva vele ,hétvégén egy kb 1:10 be kevert benzin 2t mosás levegős kifújáson kívül különös bánásmódban nem részesítettem. Ha több olajat adsz neki-gyorsabban szennyeződik ha kevesebbet bemegy a finom por. Ezzel a keverékbenzines megoldással 99% -ban pormentes és elmegy 1 hétig pucolás nélkül-nekem ez érte meg ez vált be. 24 éves gépben 1 gyűrű és egy kuplungharang lett cserélve -erről a lánc akkor lett le véve ha lekopott kb 5 éve nyugdíjaztam, áll azóta rendszeresen elromlik.
-
Stihl024
junior tag
Ártani nem ártasz ,sőt. De gondolj bele mennyire életszerű egy olyan embernek aki reggel 7 kor beindítja a gépet -18.00 kor lejár a műszak hazamegy ,vacsorázni akar fürdeni és még az asszonnyal is vannak tervei. Nem életszerű egy építő iparban hétfőtől péntekig-szombatig?- dolgozó átlagos embernek. Én pl minden szombaton is dolgozok -kivétel nélkül. Elméletileg a láncot sem reszelhetnéd a saját vezetőjébe ,áztathatod babusgathatod ha a vasreszelék utána meg beletapad az olajba. Én ha szöget fogok ott helyben reszelek ,ritka az, hogy cserélem a láncot. De ahogy elnézem a videókat a "vérprofi" favágók is büszkén beverik a mini satukat a tuskóba és megreszelik de az is lehet csak a videó kedvéért ,és a valós helyzetekben-cserélik a láncot. Fakitermelő lennék én biztos nem 1/gép lánccal mennék. Ha nagy ritkán megyek tűzifát darabolni valahova akkor is 2 láncot viszek minden géphez. Gépeket amit tudom, hogy jó darabig nem használom -lánc le eltakarít-benzinben elmosom és beteszem dobozba. Gépeket is dobozban tárolom. Azokat a gépeket amiket legalább 2 naponta indítom ,akkor veszem le a láncot amikor cserélem. Meglazítás akkor játszik ha 1-2 hét vagy egy hónapra nem fog kelleni. Gumiházas csapágyak maxra összenyomva kell, hogy legyenek a helyükön én is azt hittem más videós beszámolója alapján van köze a rezgéscsillapításhoz de valójában azért gumírozott hogy ne tudjon megforogni és a mikrórezonancia ne mángorolja a henger fém részeit. Stihl 230-250 betegség csapágy felmángorolja a henger anyagát és az új csapágyat sem tudod beszorítani. Ezért tartom jobbnak a Hq340-350 gépeket.
-
Satya82
lelkes újonc
Elnézést kérek, hogy beleszólok, de a láncáztatás nem hülyeség, valóban működik. Azt a célja, hogy végig tudd reszelni a vágófogakat, mielőtt az elnyúlna és ne kelljen szemet kivenni belőle. A szegecsek lényegében szárazon futnak, ezért gyorsan kopnak. A láncolaj fűrészeléskor, csak nagyon nehezen tud bejutni a szegecsek mellé, mert nagyon apró résről van szó, a láncolaj meg sűrű. A jobb láncokon direkt van egy ilyen horony a vezetőszemeken, aminek az a célja, hogy segíti az olajnak a szegecsekhez jutását. Olcsóbb láncokon nincs ilyen és ahogy szokták mondani: "nyúlik is, mint a takony". Persze, az anyaguk sem egyforma.
De bocsánat, nem okoskodni jöttem, csak egy erősebb kínai gépet szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged