- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
A Spuri jó cucc, jól takarít, én is használom.
Viszont a kaszát, fűrészt mindig üres tankkal, majd kijáratva teszem el. ( Ez az ajánlott)
A Spuri összetételét egy vegyészmérnök visszafejtette a biztonsági adatlapból. ( Abban kénytelen megjelölni mi van benne) Nekünk nem sokat mondanak az összetevők, (számok) ő értette.
Kb negyed áron csinálja meg magának. Kimentettem magamnak az „összetételt”, tán 4 féle cuccból lehet negyedáron „legyártani”, ettől függetlenül én is inkább megveszem.
A karburátoros és az alacsony nyomású – főleg kopottabb – dízeleknél észrevehető a menet közbeni hatása. ( valamivel) könnyebben indulnak a gépek, mert a másik hatása, hogy kémiailag apróbb cseppekre bontja az üzemanyagot porlasztáskor. A modern magasnyomású ( PDTD, CRTD, stb) ezt nem veszed észre, csak a háttérben „takarít”
Az 1986-os II Golf 1.6 TD-be a Spuri első alkalommal úgy összeszedte a dzsuvát, hogy teljesen eltömte az üza. szűrőt, pedig azt is rendszeresen cserélem. -
Stihl024
junior tag
Unix etanol közömbösítőt használom, ha egy hónappal ezelőtt bárki megkérdezi csak ajánlani tudtam volna , de a fűnyíróba belepusztult a "100" as benzin 3 hónap alatt. Szóval nekem van egy olyan érzésem erősen benzinfüggő és soha nem tudod mit is tankolsz valójában. Sövényvágómban benne maradt még a régi 95-ös benzin kb 1.5 éves -5. húzásra indult semmi gond. Full tele volt a tank. Kezdem azt gondolni tele tanknál egy se romlik be de ha levegő éri akkor igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest