- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Én még nem bízok a mai akkus kerti gépekben. Pont nem rég futottam bele valami márkásabb fűnyíróba és hozzá tartozó topicba. Az általános az volt hogy a kis díszkertek egyenletes 150nm-es felületét is 3x-ra!!! nyírják le. Pedig arra fér telep nem úgy mint egy fűrészre. Mivel tüzelőt is említesz de mellé elég random használatot így a legrosszabb felhasználás egy akkunak. A sok állást nem szereti, a nagyobb igénybevételnek meg szenvedés lesz töltögetni és darabolni a munkaidőt. Most a kis Husqvarna 120, 236 remek áron van 49-54 ezerért most szezonkezdő akcióba. Én biztos inkább azokat venném. Ha még is valami masszívabb munkára kell vagy vinnéd valakihez segíteni akkor legalább megbirkóznának a feladattal.
Én végig mentem a mi kell nekem kategórián. Ó jó lesz az olcsó kínai mert csak néha kell. Azt amikor 3 vágás után széttört a gyűrű és kinyírta a hengert akkor már megbántam mindent. Most egy megvigyázott régi Husqvarna 41-em van és nagyon jó barátok vagyunk. Gázzal fűtünk de 830nm kert és körülötte lévő vadabb terület termel évi 2-3 mázsa aprítandót. Veszel egy normális benzineset és a következő 20 évre "költségmentes" társad lesz. Az akkus biztos nem. Legalább is nem költségmentes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Autós kamerák
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest