- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Ami értelmes az a kvatera rifle only a lengyeleknél és az UDDP a németeknél. Van még egy német szerver, (LSK-MP.de) amin változtatják a játékmódokat én szerencsésen pont a hq-ba futottam bele. Kálmánkával a KHT magyar szerverén szoktam ctfb -t nyomni még COD2 alatt, ahol nagyon el vannak találva a hangok/poénok. Van western map, klasszikus westernfilm zenékkel. Bolt-action rifle-only fegyverek vannak ott is. Meg sokat játszom COD4 -vel hq-t. Végre vannak benne majdnem hagyományos fegyvereim, mint az M14 (egyenesági rokona az M1 Garand-nek) és a M1911 Colt, meg persze három repeszgránát - ahogyan én szoktam meg a felszerelést COD1 alatt.
COD4 alatt még viszonylag nagy a hq-s élet, sok a magyar szerver, ahol persze mindenféle lényegtelen Perk-et és a gránátvetőt tiltanak sok helyen. Állítólag ez magyar specialitás.
Viszonylag nehéz volt tábornoki rangot elérni úgy, hogy ne lépjek senkinek a tyúkszemére akaratlanul. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
COD4 alatt még viszonylag nagy a hq-s élet, sok a magyar szerver, ahol persze mindenféle lényegtelen Perk-et és a gránátvetőt tiltanak sok helyen. Állítólag ez magyar specialitás.
Viszonylag nehéz volt tábornoki rangot elérni úgy, hogy ne lépjek senkinek a tyúkszemére akaratlanul.