- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Ami értelmes az a kvatera rifle only a lengyeleknél és az UDDP a németeknél. Van még egy német szerver, (LSK-MP.de) amin változtatják a játékmódokat én szerencsésen pont a hq-ba futottam bele. Kálmánkával a KHT magyar szerverén szoktam ctfb -t nyomni még COD2 alatt, ahol nagyon el vannak találva a hangok/poénok. Van western map, klasszikus westernfilm zenékkel. Bolt-action rifle-only fegyverek vannak ott is. Meg sokat játszom COD4 -vel hq-t. Végre vannak benne majdnem hagyományos fegyvereim, mint az M14 (egyenesági rokona az M1 Garand-nek) és a M1911 Colt, meg persze három repeszgránát - ahogyan én szoktam meg a felszerelést COD1 alatt.
COD4 alatt még viszonylag nagy a hq-s élet, sok a magyar szerver, ahol persze mindenféle lényegtelen Perk-et és a gránátvetőt tiltanak sok helyen. Állítólag ez magyar specialitás.
Viszonylag nehéz volt tábornoki rangot elérni úgy, hogy ne lépjek senkinek a tyúkszemére akaratlanul. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Hyundai, Kia topik
- Milyen routert?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VGA kibeszélő offtopik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

COD4 alatt még viszonylag nagy a hq-s élet, sok a magyar szerver, ahol persze mindenféle lényegtelen Perk-et és a gránátvetőt tiltanak sok helyen. Állítólag ez magyar specialitás.
Viszonylag nehéz volt tábornoki rangot elérni úgy, hogy ne lépjek senkinek a tyúkszemére akaratlanul.