Hirdetés
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
Loha, Menyust bannolták PSB-n. Alias.ini használata miatt. Ez elvileg a codbot config fájlja. Ha nem érezné jogosnak a bant, vmi más szerverről töltötte le véletlenül, és ha nem fogadja el, akkor ezt a linket kell átolvasni, és küldeni mailt, benne csatolva az ini fájlt, ami miatt bannolva lett (Remélem tud angolul)
[link]
A szerverükön megvan az ini fájl MD5-je, úgyhogy ha nem azt küldi el...
Nekem ehhez semmi közöm, a szerver automatice bannolgat csítfájlok miatt.
Én írtam nekik, h. mi lehet ez, ill. miért meg ilyesmi:
PsB's stated policy is for no cheats on your computer. This is in line with the stand most leagues use. The user ini should either not be there at all, or the MD5 is looking for the fact it should not be changed because it's not a file a player should be changing by editing it manually. In both cases it is because a cheat is being used and has modified the file. This means a cheat was or is present during your match.
Sry... Hacsak kiróbálta vmikor a csítet, vagy tesztelte, akkoris megszívta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs