Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Pro billentyűzettel bővült a Galaxy Tab S11 Ultra kiegészítőinek sora
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagya
csendes tag
Na, visszatérve Robajunkra, lehet csak felvette az izraelita vallást, és igazából valamilyen zsidó-trakotorra volt csak kíváncsi...(tudom szar volt, meg minden, de nem aludtam ki magam..)
Másfelől meg tök jó, hogy egyik időjós oldal részben felhős, részben napos időt jósol 26 fokkal, a másik 22 fok zápor zivatar...plusz még egyik nyugati másik északi szelet mond..
Harmadrészt meg erősen csökkken az esélye, hogy tudok menni, egyrészt mert kellemes keverés van a beosztásommal és még én se tudom dolgozok-e vasárnap (érdekes ezt leírni úgy, hogy most péntek van basszus...), illetve meg nem tudok rendesen kiegyenesedni derékfájásból kifolyólag...
Nem tudom mi lesz, ha más nem, Zsadi majd dobj egy postacímet és kűldöm a Hubit
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Yves Saint Laurent Y EDP 60ml
- iPhone XS 256GB
- HP Elitebook 845 G7 (AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6 mag 12 szál, 14" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest