Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 90 - modellalkat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bilimbalam
tag
válasz
Qtya123 #20004 üzenetére
Te írtad fentebbi kommentedben, hogy a két olcsóbb lakás hátrányosabb, mint a drágább “túlárazott”
A másik, hogy ahogy Ijk is írja: az számít, hogy ma mennyiért tudnád felújítani, nem az hogy tegnap mennyiért csináltatták meg.De hogy kicsit a te szemszögedből is mutassam: én pl mozgatható bútorok, és eektronikai eszközök nélkül kb 4 milliót öltem tavaly a lakásomba. És ebbe semmi drága mulatság nem volt, mint pl burkolás meg ilyenek, az akkor is “irreálisan drága volt” ezért hagytam ami volt. (Nincs vele baj csak nem modern)
Na azóta sokkal drágább a konyhabútor (ha egyátalán 3 hónap múlva ideér meg be is építik neked), ki kelett festeni, glettelni, ez geci nagy melo… Vilagitas, elektromos bovites, redonyok, fuggony stb most megdragabb, ha egyataln elvalallja valaki(!). Furdoszoba feujitas… SENKI nem akarta elvallalni mert nekik csak ugy biznisz ha milliokert ujra is csempeznek… Nekem csak szanitercsere kellett… Klimat legalabb egy szazassal dragabban fogjak felrakni most mintha tavaly csinaltattam volna.Ha en most el akarnek innen koltozni, es ujra ki kene poccintenem egy masik lakast, akkor nekem is az emelt arat kene kifizetnem mindenert. Akkor en miert is adnam el tavalyi áron? Arrol nem is beszeltem, hogy tavaly egy elmeny volt a butorok beszerzese, mindenre honapokat(!) kellett várni.
M
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest