Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Oppenheimer #16236 üzenetére
Amikor az a konszenzus kialakult, a tavmunka meg nem a tamogatott, hanem inkabb a turt/tiltott kategoriaban volt nagy altalanossagban. Szerintem ebben azert nagy valtozas alt be. De adataim nyilvan nincsenek a gazdasag egeszere vonatkozoan. En spec egyebkent el is koltoztem Budapestrol, mert most nem sok ertelme van ott lenni. Dolgozni ugyis tudok iden barhonnan. Az alberlet meg eppen lejart. Hosszu tavon tervezek majd visszamenni, de mire ennek a helyzetnek vege lesz, addigra meg nagyon sok viz lefolyik a Dunan, megjosolhatatlan kovetkezmenyekkel. Az is felmerult amugy, hogy Budapesttol max. 100 kilometerre valahol. Abbol meg a heti 1-2 bejaras se lenne kibirhatatlan teher. Persze az en helyzetembol sincs ertelme altalanositani, csak egy lehetseges peldakent irtam. De errol a jelensegrol a jarvany kezdete ota New Yorkbol is jonnek pl. hirek, ott is vannak szep szammal, akik rajottek, hogy amugy a munkan kivul igazan semmi nem koti oket oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest