Hirdetés
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ugye
az aproert is le kell hajolni
gyakorlatilag fel orszag ezt csinalta 5 evig. De tavaly megallt a sztori a mappal. Ha elore tudtam volna hogy 5 ev ilyen ralli lesz akkor nem cserelgetem oket hanem longra tartom:) kb 3x annyi jott volna. Igy se panaszkodhatok mellekesnek jo volt. Dobott egy aglos hazat tisztan. De en picibe nyomtam. Sokan durvan csinaltak. Azert is csodalkozom a kollegan hogy ilyen fals adatokkal bir. Fokent a fiatalabbak tudjak elfogadni ezt az arszintet mert nem tudjak hogy hany mostani elado kivanja realizalni az 5 evig kiadott es gyakorlatilag az albibol mar megterult fillerert vett paneljait amire semmit nem koltott de 35m alatt nem adom stilus csak azert hogy rohogjon hogy keresett netto 100mot...De reszemrol off zarva mert nem akarok feleslegesen irogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Energiaital topic
- Képregény topik
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az aproert is le kell hajolni
gyakorlatilag fel orszag ezt csinalta 5 evig. De tavaly megallt a sztori a mappal. Ha elore tudtam volna hogy 5 ev ilyen ralli lesz akkor nem cserelgetem oket hanem longra tartom:) kb 3x annyi jott volna. Igy se panaszkodhatok mellekesnek jo volt. Dobott egy aglos hazat tisztan. De en picibe nyomtam. Sokan durvan csinaltak. Azert is csodalkozom a kollegan hogy ilyen fals adatokkal bir. Fokent a fiatalabbak tudjak elfogadni ezt az arszintet mert nem tudjak hogy hany mostani elado kivanja realizalni az 5 evig kiadott es gyakorlatilag az albibol mar megterult fillerert vett paneljait amire semmit nem koltott de 35m alatt nem adom stilus csak azert hogy rohogjon hogy keresett netto 100mot...
axioma