- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ereshkigal #4161 üzenetére
2 bejgli közt pont ráértem beadni
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Ereshkigal #4132 üzenetére
Szerencsésen megoldódott. Ami furcsa, hogy állítólag nem találták meg a hivatkozott vállalkozási szerződést, pedig a rendszer átlat generált összegző pdf-ben ott volt listában a fájl felsorolva. Ha valóban valami hiba volt a rendszerükben, akkor az ügyintéző ezt nem vette észre, a felülvizsgálónál meg csak két számlánál bukott ki, pedig négy számla tartozik ahhoz a vállalkozóhoz... szal elég felületesen nézték át.
Beadás: Dec. 28., Miskolc.
Támogatói okirat: Márc. 20., Baranya (Pécs)
Pénz: várjuk. -
Bikkrom
senior tag
válasz
Ereshkigal #4132 üzenetére
Feltétlen hívd fel az ügyintézőt ha ott a száma, vagy az email címe.
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
Ereshkigal #4093 üzenetére
Én december 19-én adtam be, semmi nem jött.
-
válasz
Ereshkigal #4090 üzenetére
+1, sajnos
-
Veron
addikt
válasz
Ereshkigal #4036 üzenetére
nem 30 napjuk van? én is dec. legvégén adtam le és természetesen semmi reakció.
-
axioma
veterán
válasz
Ereshkigal #3906 üzenetére
Hat van egy majd 20 teteles szamla ezek es a kadhoz tartozoak vegyesen, es egyszerubb nem szetszedni ket sorra...
Bar hosszu blokkszeru, nehez lesz szkennelni ugyis.
Koszonom, akkor egy sorba teszem. -
BB9000
senior tag
válasz
Ereshkigal #3860 üzenetére
Neked ez a visszavivős történet egyértelmű, mert ott voltál és tudod mi történt. Az ügyintéző megkapja az ügyet és a papírjaid és neki azokból kellene kitalálnia az egészet. Szerintem segíthetsz neki azzal, ha :
1./ nem csinálsz ilyen bonyolításokat,
2./ ha már megtetted, akkor leírod a történetet egy lapra és azt is mellékeled neki a számlák mellé. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Ereshkigal #3860 üzenetére
Elég alapvetően ahogy írtad (első számla, nem teljes összeg feltüntetve). Azért én egy pdf-be szkennelném a másik számlát is, úgy hátha könnyebben leesik az ellenőrnek, miért kisebb az összeg
-
tothbe
addikt
válasz
Ereshkigal #3722 üzenetére
kellett, hogy legyen. egy szerződés minimum két példányban kell, hogy készüljön. Ha nem, akkor jogilag nem minősül szerződésnek.
És igen, később ellenőrizhetik náluk. De akár összehasonlításra is bekérhetik mindkét példányt egy hatósági ellenőrzéskor. -
tothbe
addikt
válasz
Ereshkigal #3476 üzenetére
Nem. Ez elég egyértelmű így is a cím.
-
válasz
Ereshkigal #3405 üzenetére
Én a helyrajzi számot írtam el, és onnantól mindegyik szerződés rossz lett...
Javítottam áthúzással, aláírtam, és csatoltam extra csatolmányként egy nem hiteles tulajdoni lapot is. Elfogadták. -
tothbe
addikt
válasz
Ereshkigal #3403 üzenetére
Anyag vagy szerződéses munka? Mert ha a szerződésen jól szerepel, akkor nem hiszem, hogy gond lenne. Ha csak anyagszámla, akkor bár lehet problémás, de én ezért max akkor csinálnék bármit előre, ha könnyen megy. Amúgy inkább beadnám és ha kiszúrják és kérik pótlásban, akkor megcsinálnám akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Óvodások homokozója
- Microsoft Excel topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest