- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thunder23
csendes tag
válasz
Gabonetta #4060 üzenetére
Sok minden lehet a válasz erre a felvetésre. Nekem az ügyintéző mondta a pályázat leadásakor. Hogy a miénk szög egyenes igénylés. Szerinte hiánypótlás nélkül átmegy. Neki ugyan ilyen volt az igénylése, online 2 hét alatt elfogadták.
Az egész ingatlant érintő nyílászáró csere történt, mind kettőnknek ugyan az a cég csinálta. A számlán szereplő munkadíj, alapanyag költség egy helyről származik.
Nem volt kis millió számla stb.
Többen is írták hogy többször megnyitották már a pályázatukat mégsincs eredmény. Gondolom utána kell ellenőrizni a kritériumok szerint. Amíg kénytelen egy ügyet félre rakni addig egy másikkal folytatja.
Tudom hogy rossz a várakozás de kitartás fórum társak.
Egyszer mindenki sorra kerül. -
válasz
Gabonetta #4046 üzenetére
Pedig nettóban ennyiről van szó.
Odamehetsz verni az asztalt, Kovács 23. Gizike al-ügyintéző munkatempóján ez nyilván nem fog segíteni. A szemlátomást totál barom ügy-elosztáson sem, ami egyértelműen rendszer szintű anomália. Ennek megfelelően azon sem fogsz tudni változtatni, legfeljebb a rendszerrel együtt.
Ha jól érzem, a MÁK felett egyedül a közigazgatási bíróság áll. Tehát oda adhatsz be keresetet (ügyvédi költség a tiéd), hogy megítéljék az egy-másfél hónap határidő-túllépésre járó késedelmi kamatot, ami saccra 100.000 körüli összeg - azaz kevesebb az ügyvéd díjánál. Plusz esetleg kimondják, hogy a MÁK a jövőben tartsa be a rá vonatkozó határidőket. Ettől majd nyilván mindig be is fogja tartani. Egy olyan országban élünk, ahol személyi felelősség nem létezik, tehát sem a hivatal vezetőjét, sem az illetékes osztály vezetőjét nem fogja retorzió érni.
-
-
N.otorious
senior tag
válasz
Gabonetta #4023 üzenetére
Amúgy a csatolandó dokumentumoknál tényleg sehol nem kéri, csak a gyerekek lakcímkártyáját. De az egyszerűsített űrlapnál (papíros) ott kéri.
Én digitálisan csináltam, és én se csatoltam a sajátom....Lakcímet igazoló hatósági igazolványok másolata (9.§ (3) c) pont): Önnek, együttes igénylés esetén házastársának vagy élettársának is, valamint a támogatásra való jogosultságnál figyelembe vett valamennyi gyermekének lakóhelyét igazoló hatósági igazolványok lakóhelyet tartalmazó oldalának másolata szükséges.
-
Piot11
csendes tag
válasz
Gabonetta #4019 üzenetére
Köszi a választ! Felhívtam az ügyintézőt és megbeszéltem, hogy pontosan mit szeretnének. Igazából arról kellett bizonyíték, hogy sorházban lakunk és kizárólagosan mi használjuk az adott ingatlant és tetőt. Az alapító okiratban nem volt ez egyértelműen leírva, de a térkép másolatot elfogadták. Említette az ügyintéző, hogy ha a google mapsen egyértelműen megállapítható vagy fotót küldök amin látszanak a külön bejáratok a lakásokhoz az is rendben van. Biztos ami biztos alapon még írtam egy nyilatkozatot, hogy sorházban lakunk és csak mi használjuk az ingatlant és a tetőt is.
Ezt elfogadták és azóta már a támogatói okirat is megérkezett.
Kitartást mindenknek!
-
-
peternac
tag
válasz
Gabonetta #3976 üzenetére
lehet, hogy kicsúsztak, de minden jó ha a vége jó ebben az esetben
év végén, határidő előtt tuti nagyon sok érkezett be hozzájuk, biztosan csúsznak majd
mint a napelemes igények október 30-ig... abban a pár hétben/napban több igényt adtak be, mint addig egész évben
nekünk amúgy a Vas Vármegyei Igazgatóságtól jött az okirat (budapesti lakcím)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest