- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Geresics #648 üzenetére
Itt viszont én érzem úgy, hogy egy kivitelezőnek aztán ehhez semmi köze, hogy majd a szolgáltató milyen áron fogja megvenni/eladni az áramot a vevőnek. Vagy már ár garanciára is szerződtök?
Továbbra sem értem, hogy a bruttó-szaldónak még is mi köze van ahhoz, hogy kapsz-e felújítási támogatást vagy sem? Azért ezt jó lenne, ha elmagyaráznátok, mert nem értem.
Chal: Ezért kérdeztem, hogy szerepel-e valamilyen formában a kivitelezői szerződésben az, aki a szolgáltatóval áll szerződésben, én egy elég vaskos paksamétát kaptam anno, ahol rengeteg helyen szerepelt a nevem, csak ezért kérdezek.
És bruttó-szaldó esetén a kivitelező miről fog nyilatkozni arról, hogy a szerződő és az elektromos művekkel szerződésben álló személy egy és ugyan az? Tudomásom szerint csak a rendszer összteljesítményével kapcsolatban.
De akkor a lényeg, hogy a kivitelező csak a szerződő adatait írja a kivitelezői szerződésbe.
-
válasz
Geresics #628 üzenetére
Igazából visszakérdeznék, mert ezt te tudod jobban
Kell bármilyen ponton a szolgáltatónál a telepítő és az ügyfél között köttetett szerződés?
Mert ha nem, akkor a telepítő egyszerűen a pályázónak számláz, vele szerződik, az EON-al meg az EON ügyfél nevében és engedélyével kommunikál. Én úgy gondolnám, hogy a két dolog nem függ össze, hiszen bárki vehetne nekem napelemet (csak nem akar senki, hogy a fene egye meg...
), az csak egy tárgyi eszköz, szerintem a szolgáltatónak semmi köze hozzá, hogy ki finanszírozza, illetve ki rendelte meg az adott címre a telepítőtől.
-
gabor9991
addikt
-
Voice24
őstag
válasz
Geresics #569 üzenetére
Hát, ez nem jó hír, én 3 hete rendeltem meg, a kivitelező intéz mindent, de eddig még nem értesített, hogy megjött volna az engedély vagy az elutasítás. Kb. két hete rákérdeztem, mert már akkor is lehetett olvasni a korlátozásról, de magabiztosan állította, hogy engedélyezni fogják. Hát kíváncsian várom
-
-
tothbe
addikt
válasz
Geresics #151 üzenetére
Egy vagy több kivitelezővel 2021. január 1-jén vagy azt követően kötött vállalkozói szerződés alapján, valamint, 2021. január 1-jén vagy azt követően kiállított és teljesített számlák alapján nyújtható be a támogatási kérelem.
ez is van a GYIk-ban. Itt a valamint szó szerepel amit persze megint lehet kétféleképpen értelmezni. -
tothbe
addikt
-
tothbe
addikt
válasz
Geresics #149 üzenetére
az idézett kérdéseket kicsit máshogy kell értelmezni, mint ahogy tetted.
Az első kérdésnél említve van a "vállalkozó". Azaz munkáról beszélünk és nem anyagról. Ott kötelező a szerződés.
A második kérdés pedig a beadott elszámolás egészére vonatkozik. Azaz nem lehet az egész 6 millió anyag, mert te magad megcsinálod a munkát. Legalább 1.5 millióért vállalkozóval szerződve kell munkát csináltatnod.
Viszont az általad vázolt példa tökéletesen elszámolható. és ki is maxolja a visszaigénylési keretet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest