Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
A támogatás összege hogyan is van? Van egy 236eFt munkadíj és 789eFt anyag de ennek a két összegnek kevesebb, mint a fele jár vissza. Itt nem illik még az 50-50%?
-
F_Zolee
nagyúr
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
F_Zolee #2261 üzenetére
Közben olvasgatom az útmutatót: "A házastársára vagy élettársára vonatkozó adatok kitöltése kötelező, ha lakóhelyük megegyezik és ezért együttes igénylőként nyújtják be a kérelmet.
"Plusz kérdések helyette.
- Gyerek adatainál anya és apa adatait nem kell ugye kitölteni mivel vérszerinti? Vagy attól még kell?
- Igényelt összegnél a teljes munka+anyagdíjat kell feltüntetni? -
F_Zolee
nagyúr
Hello. Kicsit elakadtam. Keresőt használtam és azt bogoztam ki, hogy ha egy lakcím van feleséggel akkor mindenképp együttes igénylés? Lemondó nyilatkozat nem működik így mivel nem keres?
-
F_Zolee
nagyúr
Köszi mindenkinek.
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Lenne egy láma kérdésem. A vállalkozási szerződésre milyen teljesítési határidőt "kell" írni? Munka el lett végezve és ki is van fizetve.
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Gondolom volt már ilyen kérdés de alig van időm böngészni infók után, mert alig jutok nyugodtan géphez. Most volt nyílászáró csere. MÁK honlapjáról letöltöttem a Vállalkozási szerződést amit kitöltetek a beépítést végzővel. E mellé még gondolom kell a kérelem űrlap is majd beadásnál. Viszont felmerült, hogy még lehetne mit újítani csak az elkövetkező idő(hideg) miatt már idén nem nagyon lesz rá esély. Kérdés, hogy ha tavasszal nyújtanám be a támogatási igény egy újabb munkálattal akkor a mostani dolgokat még alá lehet venni vagy mindennek 60napon belül kell lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Lexus, Toyota topik
- Microsoft Edge
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest