Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
keratom
tag
Ezt a játékot 2 szóban össze lehet foglalni:
Szégyen gyalázat.
Pedig mennyire vártam.
Legalább koppintottak volna le egy NFS-t teljesen, grafikástul fizikástul mindenestül.
-
keratom
tag
Hogyan lehet képernyőfelbontást változtatni?
kb. 640X480-ban megy és így nagyon randa az egész.
Végigböngésztem az állítási lehetőségeket, de az orosz tudásom < 0, szal nem jöttem rá. -
Lev Andropov
senior tag
-
Skipp
senior tag
Még valami kis hozzáfűznivaló: számomra kicsit fura, hogy az autó nem emelkedik el a földtől semmilyen mértékben, ha jól látom. Szerintem annál a kézis csúszásnál (remélem az) megmozdulhatna a segge a kocsinak legalább. Vagy ütközésnél valami emelkedés. Eszembe jutott ,hogy játéktermekben van ilyen korongos game, amikor a másik kapujába kell belökni a cuccost.
Kb ahhoz hasonlít az, ahogy megy a kocsi. -
bzoley
veterán
válasz
Lev Andropov
üzenetére
''kb. olyan a Zsiguli mint egy villamos!''
Na akkor valósághű fizika már van benne![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát én nagyon csalódott vagyok. Utoljára kölyök koromban zavargattam Niva-t az erdő szélén. Hogy vártam, hogy legalább a monitor előtt újra találkozunk
A nyilvános warezt kerüljétek, ha nem akartok bajt! -
Viszi
tag
Igen jól beszéltek nekem is ez a gond még ha lehuzod az ide kábelt akkor se megy pedig a toca ment
ez egy kurvára el**szott játék -
salixe1
csendes tag
le kell húzni az optikai meghajtókat!!!! ((vagy starforce nigthmare t telepíteni --> bár nekem nem műkszik!!
ÜBER VÉDELEM EGY ILYEN SZAR JÁTÉKHOZ!!!
nem tud valaki vmi nyelvi csomagot hozzá....nem igazán értem

!!!!!!!!!!!!!JA DE HA MEGVESZED EREDETIBEN NINCS ILYEN GONDOD!!!!!!!!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
Shadows
senior tag
Hogyan kellene elindítani a gémet mert nem megy valami protection baromság jön fe és kéri a cd-t de be van mountolva
különben ha meg kifizettem azt a rohadt pár száz forintot egy orosz gémé akkor elvárná az ember hogy kegyen jó akár warez akár nem SZERINTEM
[Szerkesztve] -
Viszi
tag
A telepítőkép miatt érdemes csak feltenni

-
CYBERIA
őstag
Egy éve még más volt a játék. Szépen leépítették

-
Kiskokó
veterán
hűűűűűűűűű Haaaaa. Hát ha visszangondolok a régi képekre amiket kiadtak azok nagyon szépek voltak de ez ?? kivülről a garázsbane l megy még talán ahogy igy látom de belülről ... röhelyes srácok 2006 van lemaradtatok vagy mi?? (Lada Racing készitőknek)
-
Skipp
senior tag
Mennyit tesz fel ez a csoda?
Na nem mintha komoly szándékaim lennének vele, csak úgy kérdezem
Bár, ha majd arányrontás nélkül meg tudom valahonnan szerezni, akkor gyorsan felteszem megnézni, hogy milyen sz*rt lehet gyártani így 2006 körül.
[Szerkesztve] -
_XXXXX_
tag
válasz
Lev Andropov
üzenetére
Gondoltam csak van némi pozitívum benne
dehát a fejlesztők mit csináltak akkor? gépelték a forráskódot és megse nézték mi lett? ki se próbálták? valami pozitívum csak van benne... ami miatt ennyi időt, pénzt és engergiát beleöltek. -
Lev Andropov
senior tag
''Akkor grafika nemtúl jó, fizika se jó, hangok se nagyon''
Ember! 
Ennyi negatívum után még beszélhetünk olyanról hogy játékélmény?
Na ne szvsz ez elég nagy ellentmondás, itt max az lehet a legnagyobb játékélmény ha kikeresed a progik közül eme játék uninstallját és eltávolítod! ( ...persze hogyha vki 'neadjIsten feltette volna!
)
üdv.
[Szerkesztve] -
Viszi
tag
majd kiadnak hozzá egy duplacédés peccset

-
_XXXXX_
tag
Akkor grafika nemtúl jó, fizika se jó, hangok se nagyon, játék élmény? legalább azért érdemes ''beszerezni''?
ha játék élmény is 0 akkor tényleg katasztrófa lett a játék. -
LJoE
senior tag
válasz
Lev Andropov
üzenetére
a Terep2-re talán ne asszociálj jóember, abban a játékban kiváló fizika volt
ha itt is lenne olyan szintű még jó is lehetne
-
Skipp
senior tag
válasz
ssolitude
üzenetére
Hát tudjuk, hogy nincs sok anyag a kocsiban, nade...

Mire rájöttem, hogy az a piros tetejű valami az nem egy besüllyesztett viszkis üveg hát eltelt egy kis idő
A kormány szerkezetét még mindig nem vágom teljesen, hogy hogyan van, lehet gondok vannak a vizuális készségeimmel így estefele. Viszont az egyetlen pozitívum az a SPARCO felirat. Funny na.. Vagy inkább szánalmas és fájdalmas, hogy ennyit tudtak belőle kihozni.... -
Lev Andropov
senior tag
válasz
ssolitude
üzenetére
Te Szépszűzmárjám, milyen évet írunk??????

Asztamindenit az a 2 valami az ülés helyén az mi akar lenni?
Na meg az ajtó pfffff.....
Ami képeket anno az oldalon láttam csupa ''rettenetes-aprólékos'' munkával kidolgozott járműmodellekről árulkodott, kicsit meg is ijedtem hogyha ennyit foglalkoznak egy autó kidolgozásán akkor annak valószínűleg a környezet fogja meginni a levét!
Hát közel sem így történt az egész a maga levében *********.
Nah até látok pár ismerős arcot
, király....
Csak sajnos egy nagy SUCK-ban van részünk.......
[Szerkesztve] -
ssolitude
őstag
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060319/lada_2006-03-19_10-05-45-25_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
ssolitude
őstag
Aki a kis Polski-s játékkal játszott...na kb. az a minőség,csak sokkal szarabb kezelés,és nagyobb gépigény.Siralmas.Ennyit a Lada-feelingről.

-
Skipp
senior tag
válasz
ssolitude
üzenetére
Huuhh hát megnéztem a videt, és igazából csak onnan tudom, hogy ez az a kocsi ami benne van az Lada, mert Kelet-Közép-Ajrópában sok ilyen volt, és egy nagyon kicsit hasonlít rá. Nem várnám el, hogy legyen NFS szintű (dehogynem
), de igazán lehetne szebb. Úgy igazából az egész táj mindenhol egyformának tűnik, vannak felhők az égen dejó. A belső nézetben látható a visszapill tükör hát hadd ne írjak semmit, hátha moderálva lenne.... Ránézésre az irányítás arcade 1200%-on megspékelve egy kis csúszós úttal. Nem teccik ezen formájában, pedig az elején jónak tűnt. 
-
P.Dude
őstag
Most ez vagy egy xar videó és egy rossz álom vagy ténlyeg ilyen a játék,mert a videóból itélve kész csőd!
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
ssolitude
üzenetére
Basszus anno, teljesen felvidultam hogy Lada Racing Simulator juhhé végre 1 kis változatosság, de letöltve a videt...............
, illetve vagy 4et láttam összesen hát katasztrófa!!! Kész istencsapása ez a játék!
( már bocsánat )
Elsőre a Terep2-re asszociáltam!

Ahogy sávot váltott a Zsiguli én asszitem itt a világvége, majdnem leestem a székről....
Mennyire elszomorító....
-
-
ssolitude
őstag
[link]
Pár másodperces video,hang nélkül,10 mega,wmv. -
ssolitude
őstag
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Először is semmi köze a bemutatókban látottakhoz.Az irányítás katasztrófa,autóhang gyakorlatilag nincsenek.Kormányt hozzá lehet adni,de semmi értelme.Az autók fizikája leírhatatlan(a Crashday ehhez képest egy kiváló játék,pedig az nálam nagyot bukott).
A rendőr Ladát,vagy akár egy Cherokee-t simán feldöntök 60-al,de 130-al egy közlekedési táblát sem.
3 féle nézet van:hátul,motorháztetőn,motorrácson.
A zene óriási!Minden zsír oroszul,rap,hip-hop,disco,stb!Nagyon üt!
Ha a HDR bekapcsolva marad,akkor minden valami eszement módon ragyog.Csúnya.
A motion blur-t nem értem.Nemhogy sebességérzetem lesz,de mikor 170-él megjelent,majdnem elröhögtem magam.
A 2x és 16x élsimítás között szinte nincs szemmellátható különbség.
Végezetül:felejtsük el,mi van a gépigénynél.Iszonyú szaggatások vannak a játék folyamán+rengeteg bug.
Törés:elég röhejes.
Vannak gyalogosok,azokat el lehet ütni.
Aki kibírja és eljut a játékban valameddig,az meg fogja tapasztalni a nagy Moszkvában milyen is az élet.Néhány (valós)helyszíntől eltekintve minden egyforma.
Nincs napszak-időjárás változás(vagy csak nem tudtam bekapcsolni...
) -
Viszi
tag
nemmondod? -
ssolitude
őstag
Hej,mennyien fognak itt anyázni,amikor elindítják,és meglátják,mi ez!

-
Viszi
tag
Hi! Kijött a game. Csak nem indul, hülye starforce protection. Nem tud valaki gyógyszert rá?
-
LJoE
senior tag
vesszetek már össze, hogy melyikőtök a nagyobb hülye

oroszul tudó elvtársak! valakinek valamilyen infója esetleg, hogy valami közkedveltebb külföldi nyelven várható-e megjelenés? -
Mosqu!to
addikt
-
Mosqu!to
addikt
Warezen már fent van, de ha jól látom, még csak ruszkiul jelent meg

-
Kiskokó
veterán
Figyelj attól hogy a képek ugyanugynéznek ki nem kell hogy szaggason sőt ha oylan képe lesz CSAK az autóknka akkor az már elég jó.... de a street legal azért szaggat mert az egész játék motorja egy autótervező programmal készült... szóval attól hogy ennek is iylen a grefikájja még nembiztos hogy szaggatni fog .... ennyi
-
dante3
addikt
Pár új videó a játékról: [link]
-
mycso
veterán
Arról van valakinek valami infója, hogy mi lesz a gépigénye????
Mer mindenhol annyira dicsérik a grafikáját meg a részletességét, stb., hogy gondolom kellesz hozzá valami komolyabb gép is. -
Newyorker
addikt
Mikor jelenik meg a teljes?
-
Vincsó
aktív tag
Sziasztok!
Szóval:''Az orosz Geleos Media végre hivatalosan bejelentette, hogy a Lada Racing Club című fejlesztésük elkészült és március 20-ától megvásárolható(!) az orosz boltokban. Többek között az Ozon.ru webáruházban is.''
A játék.hu-n olvastam remélem lehet hinni ennek és akkor már csak egy minőségi játék kell ,hogy legyen
Csak legyen jó game
-
P.Dude
őstag
egyépként szétnéztem minden keresőben és semmi nemtaláltam a játékról sehol csak itt.
Mintha ez csak egy rossz vicc lenne! -
P.Dude
őstag
Mostmár tényleg igazán kijöhetne már a játék mert...........
áááááá.Biztos megint halasztották! -
P.Dude
őstag
Igazán kijöhetne már a játék!
Amire kijön addigra lesz nála jobb az biztos!Főleg ha 2007-re halasszák!
Egy kibaszott demó sincs!
infó sincs róla.Akkor minek kezdtek bele? -
CYBERIA
őstag
Végül is talán inkább szimulátornak tűnik, mint arcade.
MOD: kipróbálta más is?
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
válasz
KINKY_007
üzenetére
Remélem az adott időben ki is adják.. bár nekünk az tökmind1 mert az csak Orosz megjelenés nem?? vagy ha nem is akor is csak orosz verzió lesz vagy nemjól tudom?? szóvla várhatunk még egy ideig... habár nembiztos a Street legal is magyar game és alapból angol sőt még külön beállitani se lehet magyarnak nemhogy za legyen az alap... na midn1 majd meglátjuk...
-
CYBERIA
őstag
173-nál gyorsabban nem ment a Samara

-
KINKY_007
aktív tag
Erre nézelődjetek:
[link] -
mycso
veterán
Nrmúgy volt, hogy évelején jön a demo???
-
CYBERIA
őstag
Állapodjunk meg abban, hogy ez a videó úgy viszonyul a véglegeshez, mint a stalker béta a még el nem készült teljeshez

-
_XXXXX_
tag
Nem tudom más video-t nem láttam eddig csak képeket (valószínűleg más dolgom volt és nem figyeltem a topicot
lehet mindjárt vissza olvasok). Video alapján túl sokat nem lehet sajnos leszűrni egy játékról (ugye még készül?...vagy lehet csak ülnek még rajta) na meg egy video-t meglehet úgy csinálni, hogy ne úgy hasson mint amilyen valójában a játék. Reméljük valami használhatót alkotnak nekünk a készítők 
(kicsit gondolkodva mintha tényleg kicsit fellenne gyorsítva a video) -
_XXXXX_
tag
De hogy nem érdekli az embereket
Így video alapján kicsit szögletesek az autók(milyen legyen hát még szép hogy egy lada szögletes
) és kicsit szögletesen mozogtak az autók (bár lehet optikai csalódás) de mindegy akkor is jó lesz, mert ladás játék!!! 
(egyedül ez a tuningolós rész nem jön be...ugyanúgy mint az nfs-be se, de valahogy csak kilehet majd bírni) alig várom már hogy lehesen vele játszani
[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Semmi hír a játékról?
Kéne mint állat -
CYBERIA
őstag
Na idefigyeljetek, nekem mostmár tessék szavazni, mert a 3. borító átvette a vezetést, és ha nem változtattok, akkor muszáj lesz olyan borítójú játékkal játszani![link]
-
CYBERIA
őstag
Francba, már megint elszúrtam az üzenetet...
Nembaj, egy kép: [link]
[Szerkesztve] -
CYBERIA
őstag
Mindjárt február és még nem adtak semmi hírt januárban. Mondjuk decemberben sem volt sok az az egy.
-
P.Dude
őstag
Nemvok lada fan de a játékra kiváncsi vok
-
P.Dude
őstag
Nagyon nagyon kéne.Még a demó is jó.
-
P.Dude
őstag
Megjelent már?
-
Kiskokó
veterán
Nah ez már legalább a játékból van
akor amugy omst mivan.. megjelent már egyáltalán ??
Dilikutya : 35 FPS nálad ?? akkor nálam szaggatni fog ! Szeritnem.. na midn1 majd meglátjuk.. na megyek meg is rendelem oroszéktól.. valhogy csakeligazodok az oroszon
jó is lenne már.. -
P.Dude
őstag
Ha én Lada SAmarába szálnék utánna kiis szálnék.
egy 2105 jobb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Halk irodai PC: i5-6500 / 16GB DDR4 / 500GB Samsung NVMe SSD / Silencio 452
- Sivga Phoenix
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) , azaz egy villamosnak ezértelemben nincsen. 

)
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060319/../060319/lada_2006-03-19_10-05-15-89_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)