Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vukocska
tag
A Huskey kutyám még kölyök korában aláugrott a kocsinak amikor a garázsból álltam kifele,s átmentem rajta. 5 dokiból 4 elaltatta volna de azaz 1 azt mondta hogy ezek a szőrgombócok elég sok mindent kibírnak.Így adtam neki 1 esélyt hogy leküzdje a kaszást. 3 műtét 2 újraélesztés után itt rohangál még most is.
E story után kapta a nevét
Neve: Kuolema
Teljes neve :Kuolema Tekee Taitelija
magyar jelentése A halál művészt farag
kiejtve: (kulémá tekej tájtélián)
A németjuhászom pedig állandóan rosszalkodik, mint egy kis maffiózó csibész, így egy film szereplőről kapta a nevét. (Bronxi mese)
Név Calogero
Teljes név: Calogero Anello von Rottenburg
A von Rottenburg nevet a tenyésztő kötelezte hogy írjam be, hogy tudják hogy melyik kenelből származik.
Még vannak egyéb állatkáim:
Közönséges házinyúl, Gyuszi. Ő a két kutyával együtt nőt fel, nagyon jól megvannak, játszanak, kergetőznek. a nyúl a két kutyaközt alszik általában, a ketrecet nem ismeri.
Óriás kígyóm, aki Ödönke névre hallgat, van egy Majtika nevű madárpókom.
15db tyúk (nevük nincs) de a baromfiudvar dízsének van. Ő egy Japán kakas, aki a Vuk című film után a Taralyos nevet kapta. Egyik szokása hogy rárepül a kutya hátára és úgy szállítatja magát. (a blökik meg hagyják)
Az utolsó szerzemény, egy Erdei Őz, aki Dorka nevet viseli, így megoldódott az is hogy kifog ezek után fűvetnyírni.
Terv: két bárány és 1 pony csikó beszerzése
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest