Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebel56
tag
válasz
Vukocska
üzenetére
Neked!
Ezt találtam az aproneten:
TIGIT SZEGÉNYKÉMET ELÜTÖTTE VALAKI AKI NEM ÁLLT MEG AZ UTÁNA HALADÓ PEDIG MEGSAJNÁLTA ÉS BEHOZTA A KÓRHÁZBA. SAJNOS NAGYON ROSSZ VOLT AZ ÁLLAPOTA MERT A GERINCE SÉRÜLT. DE MEG LEHETETT OPERÁLNI ÉS ELÉGGÉ CSODA MÓDJÁRA A MŰTÉT UTÁN PÁR NAPPAL MÁR FEL IS ÁLLT. Ő EGY ANGYAL, IMÁDNIVALÓ KIS KANOCSKA 6 HÓNAPOS, MOZGÁSÁN ICIPICIT LÁTSZIK HOGY MŰTVE VOLT DE SEMMIBEN NEM ZAVARJA EZ ŐT, KENYÉRRE LEHET KENNI ŐKELMÉT. PILLANATRA SEM TÉVESZT SZEM ELÖL. NÉMETJUHÁSZ BEÜTÉSŰ ERŐSEN. ELVIHETŐ: BP ÉS KÖRNYÉKÉRE
-
Kidus
őstag
válasz
Vukocska
üzenetére
Valoban nem tesz jot a csoki, sot akar mergezo is lehet, ha sok. ugyhogy jo ha csak havi egyszer kap nasinak.
A kakaobab tartalmaz egy teobromin nevu anyagot ( pontosan nem tudom sajnos, hogy ez mi, es milyen hatasa van konkretan ), amire a kutyak eleg erzekenyen reagalnak. Ha jol tudom, szivpanaszai is konnyen lehetnek tole.
So, ha kap is csokit, lehetoleg keves legyen. -
Natasa
tag
válasz
Vukocska
üzenetére
Nekem is fajtatiszta németjuhászom van, lányzó és Lédynek hivják.
Itt van velem a melóhelyemen.
Lehet, hogy lesznek kicsinyei, mert van itt egy másik kutyu és nemrégiben egymásra találtak.
Őt Plutónak hívják és kaukázusi. Érdekes párosítás kiváncsi vagyok milyenek lesznek a kölykök. Az biztos, hogy termetesek lesznek felnőttkorukban.
[Szerkesztve] -
nyávogi
tag
válasz
Vukocska
üzenetére
Nahát
az én öreg labradorom is 17 évig élt, békésen elaludt, pedig előző nap még hozta az apportfát..
Tök süket volt, meg rosszul látott már és a fekete bundája félig fehér volt az őszüléstől..
Egyszer kellett csak elaltattatni állatomat, de nagyon beteg volt és szenvedett..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- World of Warships
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Neked!

nekem kb. 1m-es király pitonom van, ez ahhoz képest vízisikló kb. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tök süket volt, meg rosszul látott már és a fekete bundája félig fehér volt az őszüléstől..