- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Vajszívem van. Egyszer próbáltam meg magam megölni az egyiket, és ez a dög tegnap fialt le 4 újabb macskát. Nem tudtam végezni vele, az utolsó, bizonyosan végzetes ütés elôtt rám nézett és akkor megszólalt, egyetlen, mély, rövid nyávogás tört fel a torkából, és nem tudtam még egyszer fejbe vágni a lapáttal. Gyenge voltam. Megállított egy nyüves, pimasz dög ''Elég!'' kiáltása.
Nem kínozni akartam, hanem megölni. Az ölés nem éppen szadista játszadozás szegény, védtelen döggel, hanem takarítás, de belebuktam, a könyörgés és a saját háborgó szívem megállított.
A francba a vajszívemmel és a hülye törvénnyel! A rohadt macskák persze a fejemre is szarhatnak, mi?!
Nem fogom bántani ôket, az állatorvosra bízom a hóhérmunkát.
Ölni ocsmány feladat. Érezni, tudatában lenni annak, hogy egy élôlényt bántasz, hogy kioltsd az életét, átkozottul elgyengítô érzés. Nem volt abban semmi élvezet. Saját magam alól ráncigáltam ki az anyaföldet a tettemmel, minden erô kifutott a reszketô kocsonyává váló lábaimból. Ölni rossz, nem kívánom újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- TCL LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs