Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha látnád a vizslámnak mekkora van
majd készítek fotót ismét , mostanában nálunk az a divat hogy fogja magát és felmegy a padra ( a Macska miatt ) egy létra van ott és azon szépen felmegy és még le is tud jönni de hogy
még nem láttam de ez normális szerintetek simán felmegy a létrán
a másik nem tudom hogy érti meg csak heccből mondom neki ugorj fel a fára , és a hülye kutya megérti pedig még a kezemet se emelem fel hogy mutassam neki, és már fel is teszi a lábát a fára
és rámnéz hogy mit szolok hozzá
épp úgy mint total90 nek az első képén .Kullancs már nálunk is volt a kutyában a minap, de amire bementem volna egy csipeszért már ö maga szépen kiszedte 2 db volt benne , nem semmi egy kutya a Plutó .
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Apple MacBook
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
majd készítek fotót ismét , mostanában nálunk az a divat hogy fogja magát és felmegy a padra ( a Macska miatt ) egy létra van ott és azon szépen felmegy és még le is tud jönni de hogy
még nem láttam de ez normális szerintetek simán felmegy a létrán
és rámnéz hogy mit szolok hozzá
épp úgy mint total90 nek az első képén .Kullancs már nálunk is volt a kutyában a minap, de amire bementem volna egy csipeszért már ö maga szépen kiszedte 2 db volt benne , nem semmi egy kutya a Plutó .